/Galati/Dealer auto

Mercedes-Benz Galati - SF Tex

Strada Traian 239, Galați 800186, România

Mercedes-Benz Galati - SF Tex
Dealer auto
4.3
248 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F24R+56 Galați, România
+40 236 324 320
sftex.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mihai Mihai71m
Mihai Mihai71m2 ani în urmă
Servicii de bună calitate prețuri cam mari totuși..în general mulțumit
Dumitru Tigirlas
Dumitru Tigirlas4 ani în urmă
Am venit sa testez un Sprinter din 2008 pentru al procura si an facut un tester la ei de ~300ron ... Masina se auzea toate bucsele si fata spate batea peste tot+ambreiaj pe duca si mai avea si niste senzori prind bord aprinse... am zis na..sa ma duc la ei sa o verific avand incredere in centrul lor. Dupa 45 minute iese domnul si imi zice ca masina nu are nici o problema si ca este 80% totul pe dedesubt nou la ea( ea fiind caruta )...am ramas total dezamagit de ei sunt niste tepari...eu le-am reprosat ca este imposibil de a fi la ea practic totul nou si ca sa o mai verifice o data...dupa 20 min vine inapoi si imi zice ca sunt niste bucse pe spate duse...absolut fara incredere in ei ...Panarame de oameni!
MrJohnyAllen
MrJohnyAllen4 ani în urmă
Nu recomand in nicio masura. Pentru un tester (care costa 550 de lei iar urcarea pe rampă alţi 250 de lei = in total 800 de lei) mi s-a spus ca nu imi poate comunica nimic concret despre masina pe care urma sa o achizitionez.
Cred ca e mult mai bine sa va orientati catre un alt service autorizat, cei de la Mercedes-Benz fiind foarte... preţioși, nedorind să fie întrerupţi din pauza de ţigară urmată de pauza de cafea și alte pauze.
Ro maniza
Ro maniza5 ani în urmă
Am ramas in pana la Focsani venind de la Suceava cu un Mercedes 516 de 3.5 tone. Zgomote puternice la puntea spate. L-am adus pe platforma la ei cu gandul ca la reprezentanta sunt meseriaşi...
Nici vorba, m-au programat a doua zi dupa-amiaza doar sa faca o constatare. Le-am explicat ca am nevoie de 15 min sa constate macar ce problema este sa comandam piesa...nimic...tot îi dau inainte cu faptul ca n-am programare. Bine dar este mercedes si am venit la voi direct. Nici vorba...lipsiti total de omenie.
Am plecat la servis Frontal in Galati unde an gasit Oameni nu fiare si am rezolvat intr-o ora.
Mercedes de Galati egal fiare de doi lei.
Sorin-marian mazilu
Sorin-marian mazilu5 ani în urmă
Varză. O adunătură de tâlhari. Verificare pierderi ulei, solicit programare în ianuarie a.c. , o obțin prima oară pe 8 februarie, comandă piesă ( garnitură) greșită. Intervenție și bine-nțeles revenire luna următoare (martie) pentru aceeași problemă. Iar programare pentru 18 aprilie cu precizarea că va dura o zi și va costa cca. 3000 ron . Ori pompa de ulei ori etanșarea carcasei pompei. Eu credeam că-i zice pompă de ungere, dar mă rog... Revin pe data de 18 aprilie pregătit. Când colo, surpriză, mecanicu' avea o problemă sau își luase c.o. și nu mai avea cine lucra la vehicul. Fordul ajunsese la capătul priceperii. Și recepționerii speraseră ca clientul (eu), să uit sau să nu mă prezint că e scump (pe banii mei), durează, etc. După ce iarăși mi se spune că e scump și că nu se justifică cheltuiala pentru câțiva stropi de ulei mi se face o altă programare pentru luna mai( două zile 3 și 4), că e de durată. Am acceptat dar am cerut și o a doua opinie, ca la medic. Am rezolvat-o cu cca 650 ron în 2-3 ore. Cu tot cu comanda piesei prin poșta (ultra)rapidă. A, și să nu uit cu tot cu schimbatul plăcuțelor de frână. Da, 650 ron pierdere ulei+ piesa(nu vreau să spun care)+ curea de distribuție+ plăcuțe frână. La AD Garage- Nalba Galați. Și încă o chestie: dl. Director(!) care era băgat la propriu cu mâinile într-un vehicul mi-a " diagnosticat " defecțiunea înainte de a o urca pe elevator. Și a avut dreptate. Meseriașilor de la Ford le trebuiau trei intervenții în decurs de trei-patru luni. Concluziile și viitoarele decizii vă aparțin, deținători de Ford-uri. P.S. : AD Garage este un service multi-marcă.
Samaras Gomez
Samaras Gomez2 ani în urmă
Nu recomand. Este un domn in camasa, in stanga standului ford. Are o aroganta extrema, din cauza lui am reusit sa mi remediez problema la reprezentanta din Constanta. Daca totusi aveti o problema de rezolvat si nu puteti in alta parte, incercati sa il evitati pe domnul si sa vorbiti cu altcineva.
Costy flory
Costy flory2 ani în urmă
Super personal si rapiditate
NoBody NoOne
NoBody NoOne2 ani în urmă
Servicii de calitate, personal amabil, bine pregătit piese de schimb originale. Nu există loc de comparație cu alte unități de profil similar. Recomand cu încredere.
Locații recomandate