/Galati/Dealer auto

AUTOUNIVERSAL Galati- dealer Hyundai

Strada Portului 54-56, Galați 800211, România

AUTOUNIVERSAL Galati- dealer Hyundai
Dealer auto
4.3
120 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3P9+9Q Galați, România
+40 236 412 560
autouniversal.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–12
Marți: 8–12
Mirecuri: 8–12
Joi: 8–12
Vineri: 8–12
Sâmbătă: 8–12
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Anca Zaharia
Anca Zaharia1 an în urmă
Am avut o surpriza plăcută din partea dumneavoastră. Promptitudine și seriozitate. Va mulțumesc.
Bogdan Negara
Bogdan Negara2 ani în urmă
Showroom mic, personal amabil.Service bun și destul de ieftin. Au și o spălătorie auto cu personal, renumita pentru calitatea serviciilor .
Nica george
Nica george2 ani în urmă
Mereu aceasi calitate. Oameni super ok și serviabili
CLAUDIA - CRISTINA PANAITE
CLAUDIA - CRISTINA PANAITE2 ani în urmă
Tocmai de asta am ales sa vin la dumneavoastra! Am crezut ca daca e mai scump si calitatea serviciilor va fi pe masura! In schimb (printre multe ale dezavantaje) m-am trezit si cu gunoaie in masina (bine pitite)! O zi frumoasa!
Alin Buhoci (Bondarel)
Alin Buhoci (Bondarel)2 ani în urmă
Am făcut o programare pentru un test drive, aproape de ora închiderii, totul a decurs , zic eu foarte bine, până când am cerut mai multe detalii privind costul mașini, detalii de plata a mașinii, am mai vrut să mă mai interesez si de un casco și servisare dar până să ajung sa mai întreb și de ele, domnul "consultant" și-a schimbat brusc atitudinea vorbindu-mi pe un ton de golaneala.
O decizie pentru a cumpăra o mașină, pe care firma dumneavoastră o prezintă la preț de EUR, dar de fapt plătești in lei la un curs BNR plus 1%, trebuie luata in timp cu răbdare și cu multe informații.
Dar nu este nicio problema, nu aveți răbdare cu noi clienții, vom încerca în altă parte.
ICTosca
ICTosca2 ani în urmă
Hyundai, masini construite cu simt de raspundere. Vedeta magazinului este insa, o celebra si mult adulata *nemtoaica*.....
Sorin Voica
Sorin Voica2 ani în urmă
Buna ziua!
Astazi am fost la spalatoria Autouniversal si am avut o experienta iesita din comun!
Cainele meu in varsta de 6 luni s-a apucat la un moment dat sa sape(racaie) in pamantul de la intrarea in incinta Autouniversal, moment in care a intrat pe poarta administratorul societatii, ( nu stiu cum il cheama si nici nu vreau sa stiu) si foarte nervos a deschis geamul masinii sale si m-a injurat direct ( du-te in p... mea) ca eu sap acolo si tu lasi cainele sa strice.. samd... iti dau si in cap daca vreau..
Recunosc, in prima faza am zambit, credeam ca m-a recunoscut, merg acolo de multi ani, ( contract firma), dar cand am vazut ca omul e agresiv in continuare am intuit imediat ca nu eram decat o un motiv de refulare a frustrarii, nicidecum cauza.
De ce scriu recenzia asta?
Pentru ca s - a facut apel la bun simt si el a injurat direct, nu a avut intentia sa asculte argumentele mele, si mai ales...Domnule Administrator al Autouniversal, ai dat un exemplu de management in fata clientilor prezenti in acel moment si mai ales In Fata Echipei tale, de cum NU trebuie sa te comporti vizavi de clienti...
Nu astept nimic si nici nu mi-e frica ca ai sa "vorbesti cu seful meu" asa cum m-ai amenintat, dar ar fi un semnal de normalitate ( daca mai esti capabil) sa ceri scuze echipei tale fata de comportamentul pe care l-ai avut fata de un client.
Florin Chicus
Florin Chicus2 ani în urmă
Am vrut să spăl mașina... Doar am vrut... Mi s-a părut mie că durează cam mult coada pentru 3 mașini, dar când am aflat că un interior exterior cu spumă durează 1 oră, m-am declarat depășit de situație!
Locații recomandate