/Galati/Dealer auto

Ivas Complex Auto

nr. 36 Strada Saturn Galați Municipiul, Galați 800339, România

Ivas Complex Auto
Dealer auto
4.1
453 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C29H+9P Galați, România
+40 236 461 078
ivas.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Gabriela Capraru
Gabriela Capraru2 ani în urmă
Constat ca nu se poate deschide portiera din exterior, merg la ei și constata și ei ca nu se deschide 😁au zis sa
schimb yala și mi au cerut ptr aceasta constatare 200 lei, din ce vad se trăiește bine din constatări. Am plecat rezolvat doar la portofel!
Bianca Manea
Bianca Manea2 ani în urmă
Stefan Panturu, directorul, mi a vandut un autoturism stricat, 8 000 de euro si mororul s a distrus in mai putin deo luna... daca aveti bani de aruncat, duceti va la el
DA A
DA A2 ani în urmă
Nu recomand sub nici o forma. Nu as da nici o stea, dar nu se poate. Niste hoti incapabili care nu rezolva problemele, dar te tot cheama la service pentru a lua bani degeaba. Nu respecta programarea (am asteptat 2 ore), nu fac testul de drum inclus in pret, nu spun clar ce ar putea avea masina. Daca ar avea concurenta ar da faliment. Nu cred ca parerile de 5 stele sunt reale. Mi-au dat un pret si dupa cateva secunde au marit pretul cu 1.000 de lei. Am cerut o oferta de pret, dar nu am primit nici un raspuns. Asta inseamna lipsa concurentei, isi permit, din nefericire. Lucreaza impreuna pentru pacalirea clientului. Sunt atat de prosti incât nu stiu sa minta. Dezamagire totala. Cautati un service serios (asa cum am facut eu) .
CRISTIAN CIRCOTA
CRISTIAN CIRCOTA2 ani în urmă
3 intervenții avute...1 pe Garantie.. 2 Revizie 3 schimbat o tripla (accident).. De fiecare data au fost superr.. Nimik de reproșat.. Multumesc dn Doru Ion pt intelegere si promptitudine in ultima interventie!..
Liviu2004
Liviu20046 ani în urmă
Partea de receptie e super ok, dar mecanicii nu au putut gasi o pierdere de freon. Umplut azi, poimaine nu mai e un gram de freon. Asta spune tot despre ce aparatura de service au (lipsa). Orice service respectabil poate detecta asa pierderi prin urmarirea vacuumului, daca astepti 30 minute. 50€ aruncati de pomana.

La alt service am gasit o teava sparta.
J. OLDOX
J. OLDOX2 ani în urmă
Contrar ce spun recenziile mai vechi, aici am gasit amabilitate pe tot lantul, de la programare pana la preluarea in service si rezolvarea problemei cu care am venit: in cazul meu : calibrare front assist, si fara sa fi fost client inainte sau sa am masina cumparata de la dânșii ! Recomand, mi-au rezolvat o problema la un cost normal, altii au cerut dublu ! Nota 10
Alexandru Stejeran
Alexandru Stejeran2 ani în urmă
Service de încredere. Personal promt și amabil. Prețuri decente.
Recomand cu incredere.
Ionel coman
Ionel coman2 ani în urmă
Vizitam locația din ce în ce mai des din cauza mașinilor din ce în ce mai proaste
Locații recomandate