/Bucuresti/Croitor

CONSIGLIERI

Aleea Alexandru 7, București 011821, România

CONSIGLIERI
Croitor
4.6
169 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F34Q+73 București, România
+40 786 228 811
consiglieri.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 11–19
Marți: 11–19
Mirecuri: 11–19
Joi: 11–19
Vineri: 11–19
Sâmbătă: 10–16
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Robert Ciobanu
Robert Ciobanu2 ani în urmă
Super experienta premium made-to-measure!
Produse realizate la comanda high quality!
Recomand👍
Madalin Cristian
Madalin Cristian2 ani în urmă
Dezamagitoare experienta cu acest magazin care promite si nu livreaza. Dupa ce am facut o programare la unul din consilieri, ajung in locatie la ora agreata. Timp de 15 minute nimeni nu ne baga in seama, dupa care vine un barbat sa ne ifere o cafea si sa ne spuna ca cel la care avem programare mai intarzie.
Ajunge si consilierul la care facusem programare, total grabit si cu dorinta sa termine repede, imi prezinta oferta lor de pe site oentru costum de ginere cu 2 tipuri de materiale si atat.
Exact informatiile pe care le gasisem pe site mi le-a spus si acesta. Nu a vrut/nu a putut sa imi arate un sacou, o vesta, un tip de material pe care sa pun mana. Pur si simplu se astepta sa comand un costum + camasi si vesta de 5000+ lei doar din povestile lui.
Total dezamagit de experienta avuta, practic programarea facuta a fost facuta degeaba, aceleasi informatii le aveam si pe website.
De asemenea, dupa cele 10 minute petrecute, consilierul a fost extrem de dezamagit ca nu ammprogramat o intalnire viitoare pentru masuratori si pentru o comanda ferma.

2 stele date pentru amenajarea magazinului si a zonei unde se afla. Pentru relatia cu clientii si profesionalism, 0 stele
Vlad Capota
Vlad Capota2 ani în urmă
A fost o experienta deosebit de placuta. Nu ma refer doar la produsul in sine, un costum din 3 piese de lana merino, croit exceptional, ci la experienta pe de-a intregul. Programarile au fost respectate cu strictete si atmosfera a fost foarte prietenoasa si relaxata. Personalul a fost foarte amabil si m-au ajutat sa creez un costum de care sunt foarte multumit. De asemenea, au fost foarte flexibili si am putut ajunge la o solutie care sa se incadreze in bugetul meu. Cu siguranta voi mai apela la serviciile lor intrucat totul a fost excelent.
Vali Stefan
Vali Stefan2 ani în urmă
Atmosfera foarte placuta si primitoare cu un consilier amabil si cunoscator al brand-ului.

Nu a existat intrebare sau detaliu la care sa nu gasesc un raspuns legat de produsul / modelul ales si alte posibilitati de asortare.

Un pret corect pentru calitatea oferita !
Stan Vladut
Stan Vladut2 ani în urmă
De la primul contact cu brandul, am rămas plăcut surprins de ideea personalizării ținutei de care aveam nevoie, așa ca am ales sa merg mai departe! Rezultatul final a fost unul de mare succes așa ca recomand cu drag tuturor celor care doresc o ținută TOP! 🤌
Izabela Corina Juncu
Izabela Corina Juncu2 ani în urmă
Prima vizită la Cristallini a început cu o experiență neașteptat de plăcută și surprinzător de generoasă/ofertantă. Diversitatea materialelor, foarte multe opțiuni și persoane competente care m-ai sfătuit să aleg ceva special pe măsurile mele.
Am deja în garderobă 2 costume achizitonate și sunt mulțumită de calitatea produselor.
Recomand cu încredere!
Nica Dumitru Alexandru
Nica Dumitru Alexandru2 ani în urmă
Servicii excelente, extrem de amabili, prietenosi, ofera toate informatiile de care ai nevoie si te ajuta sa faci alegerea cea mai buna!
Beatrice Olaru Fitness
Beatrice Olaru Fitness2 ani în urmă
Am comandat costumul de mire al sotului meu si a iesit superb! Recomand!
Locații recomandate