/Bucuresti/Croitor

Croitor în Bucuresti

Un tiv sau scurtarea unor pantaloni, o gaură de reparat sau o haină de modificat... ești în căutarea unui croitor pentru hainele tale? Nimic mai simplu. Un croitor cu experiență este o persoană care va face unele haine la comandă după un anumit tipar, care realizează la perfecție toate comenzile speciale, care știe cum să lucreze toate materialele pentru a ieși adevărate capodopere din mâinile sale.

Este cea mai frumoasă meserie deoarece chiar poți îmbrăca pe toată lumea și toată lumea are nevoie la un moment dat de cei mai buni croitori.

Un croitor va propune cele mai frumoase și cele mai originale creații, făcute cu pasiune și cu rigurozitate. Munca sa este de cea mai înaltă calitate, dar creațiile sale au acel ceva de care ai nevoie- un plus de personalitate.

București este capitala României. Este cel mai important centru industrial și comercial al României.

București este situat în partea de sud-est a țării, între Ploiești la nord și Giurgiu în partea de sud. Este situat în Câmpia Vlăsiei, câmpie care face parte din Câmpia Română. București are o suprafață totală de 228 de kilometri pătrați. Cu alte cuvinte, ocupă aproximativ 0,08 din întreg teritoriul țării.

București este situat pe malurile râului Dâmbovița, care se varsă în Argeș, un afluent al Dunării.

Clima este una temperat continentală. Iernile în București sunt blânde, cu zăpezi puține și temperaturi relativ ridicate.