/Bucuresti/Croitor

Atelier Desire Fashion

Calea Crângași 17, București 060332, România

Atelier Desire Fashion
Croitor
4.3
170 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F333+8C București, România
+40 727 324 068
rochiifashion.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: 10–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ioana Ghilencea
Ioana Ghilencea2 ani în urmă
Ei mi-au croit rochița pentru cununie.
Am mers cu o fotografie.
A fost o experiență plăcută, a ieșit destul de bine, toată lumea m-a admirat, s-a observat că au pus suflet în ceea ce au realizat.
Mulțumesc frumos echipei " Atelier Desire Fashion".
Mihaela Marcea
Mihaela Marcea2 ani în urmă
Ca de fiecare data doamnele se comporta exemplar. Gasesc soluții ptr nevoile clientelor lor. Ma simt foarte bine la dumnealor..iar rochițele sunt excepționale.
Katy Mikk
Katy Mikk2 ani în urmă
Sa povestesc experienta mamei mele cu acest atelier unde doamnele își iau angajamente pe care nu le pot presta in timp exact.
Mama mea si-a ales un anumit tip de material mătasos si o anumită culoare, i s-au luat măsuri de către patroana care n-are absolut nici o treaba cu această meserie. ( a plătit un avans pentru care nu a primit nici factura, nici bon fiscal). După trei săptămâni a fost chemată la probe, ca in acel moment sa constate ca materialul nu era cel ales de ea si nici culoarea pe care și-a dorit-o. Bun! Asta a fost asa o mica introducere ..cand mama mea si-a exprimat nemultumirea patroana a contrazis-o si a urmat o discuție tensionată in care aceasta doamna, patroana s-a purtat dezolant.
I s-au luat alte măsuri de către croitoreasă căreia ia băgat în buzunar o atenție băneasca in ideea ca cele promise sa fie gata in ziua stabilita.
Au stabilit o zi pentru proba, zi în care mama mea a revenit si rochia era in acelasi stadiu in timp ce doamna patroana nu-i răspundea nici la salut.
La penultima probă unde am insotit-o si la care rochia trebuia finalizată si doar ridicata si platit restul de bani, aceasta nu era nici gata nici fermoarul cusut, manecile si nici ajustarea nu avusese loc.
Timp in care o asteptam pe mama mea de la proba a intrat o altă clienta care la fel trebuia să-și ridice rochia urmând ca a doua si sa plece din București...ce sa zic? Nimeni nu știa de nimeni, croitoreasa care s-a ocupat de clienta respectiva era libera si rochia femeii nu era gata. Minunat!
Mama mea a fost chemată a doua zi sa-si ridice rochia din nou am însoțit o...bucurie mare ca de data asta era gata însă acasa am constatat multe imperfecțiuni.
La fel ca și cele de mai sus a fost achitată realizarea rochiei însă factura sau bonul fiscal a lipsit cu desăvârșire.
Ca sfat as spune sa nu le spuneti data ecacta cand aveti nevoie de rochia, fusta, bluza sau eu stiu ce, ca riscati sa fie gata in ultima zi moment în care nu veti mai avea timp pentru mici ajustări. Nu acceptați sa dati avans fara sa primiti nimic la mana.
Asigurati-va ca ceea ce ati ales material, culoare, model este ceea ce trebuie.
Stoian Anastasia
Stoian Anastasia2 ani în urmă
Din pacate foarte prost lucrate - pentru doua din trei domnisoare de onoare fie li s-a desfacut breteaua, fie li s-a rupt crapatura (mai mult decat trebuia :) ). Facute pe graba efectiv si nu li se acorda atentia necesara. Iar pentru ce ofera cer foarte multi bani. Dar din pacate abia la final afli asta. NU RECOMAND!
Cristina Patrascu
Cristina Patrascu2 ani în urmă
Deși am mai apelat la acest magazin, după ultima experienta o stea e mai mult decât suficient. Croitoria nu este pentru toate doamnele care lucrează acolo, unele fiind foarte bune (prima experiență fiind foarte ok), altele în schimb lasă mult de dorit. Ultima comanda: rochia era croita prost și s-a desirat "cusătura" de la nivelul bustului; cand am încercat sa o repar (în dimineața evenimentului!) am descoperit ca era croita strâmb, materialul era tăiat inegal, fara tiv făcut în zonele mai greu vizibile și cusuta extrem de superficial. Calificativul este în special pt doamna care s-a ocupat de rochie ( lipsa de profesionalism și un deficit clar de comunicare cu clientul).
Silvia Andrees
Silvia Andrees3 ani în urmă
Personal foarte serios ,pregatit si amabil.
Preturi decente ,rezonabile.
Le-am aratat doamnelor o poza cu modelul pe care il doresc plus cateva modificari adaugate de mine ,m-au inteles perfect . Rochita mea a fost gata intr-o saptamana si jumatate , am fost la doua probe ,una fiind cea in care mi s-au luat masurile . A iesit mai bine ca cea din poza ,incepand de la croiala pana la calitatea materialului .
Au o gama larga de materiale de calitate si de culori din care poti alege .
Doamnele te indruma si te ajuta cu multe sfaturi utile in functie de conformatia fiecarei persoane , indrumarile au fost de folos pentru mine .
Recomand acest atelier de creatie .
Multumesc pentru indrumari.
Voi reveni cu drag .
Stefan ioana
Stefan ioana2 ani în urmă
Recomand din suflet!!! Trebuie sa va povestesc...am plecat de la un model de rochie pt care s-a alergat doua saptamani pt a gasi ceea ce imi doream(un material care se gaseste destul de greu), dupa ce au reusit sa gaseasca ceea ce imi doream am renuntat la rochie( din cauza pandemiei)...trista pt ca nu stiam daca sa continui sau nu sa fac rochia( nestiind ce legi urmeaza a fi aplicate pt evenimente) a trecut timpul si m-am trezit cu 4 zile inainte de eveniment ca totusi vreau o rochie🙈. Atunci a fost momentul in care s-au mobilizat toate fetele si in 2 zile am primit cea mai frumoasa rochie, va multumesc fetelor, sunteti minunate!!!!
Carmen Raduta
Carmen Raduta2 ani în urmă
Prima noastra intalnire a fost in 2015 iar cam o data la 2 ani m-am tot reintors la Atelier. De fiecare data am fost suprinsa de serviciile lor, acelasi profesionalism, aceiasi oameni frumosi si dornici sa croiasca rochia visurilor tale. Cel mai important aspect, pentru mine, este ca de fiecare data am primit sfaturi extrem de utile si benefice de la consilierii lor. In plus, chiar si dupa atatia ani, costurile sunt inca accesibile...semn ca pasiunea este mai presus de business. Ma inclin!
Locații recomandate