/Bucuresti/Croitor

Marsay București

Vila E2, Strada Grigore Gafencu 78-84, Bs 014133, România

Marsay București
Croitor
4.8
157 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F3PR+V8 București, România
+40 752 058 585
marsay.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 11–19
Marți: 11–19
Mirecuri: 11–19
Joi: 11–19
Vineri: 11–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Adrian D
Adrian D2 ani în urmă
Marsay a realizat pentru mine un costum impecabil pentru cea mai importanta zi din viata mea. Calitatea materialelor este exceptionala, de asemenea si croiul. Stafful este foarte profesionist, primitor si prietenos. Marsay a fost cea mai buna alegere dupa ce am studiat indelung piata din Romania si din afara. Recomand tuturor cu drag si cu siguranta ii voi alege tot pe ei pentru evenimente viitoare.
Ciprian
Ciprian2 ani în urmă
O experiență unică! Dacă ești în căutarea unui costum pentru un eveniment special iti poti pune toata încrederea in echipa Marsay. Alex m-a ajutat pe tot parcursul sa iau alegerile cele mai potrivite. O multitudine de materiale si culori pentru toate gusturile pentru un costum care o sa atraga toate privirile!
Andrei Ovidiu Bucurei
Andrei Ovidiu Bucurei2 ani în urmă
Pe langa un costum pe gustul si pe masura mea am fost surprins si cu o combinatie placuta intre profesionalism si prietenie.
Cosmin Andrei Pantiru
Cosmin Andrei Pantiru2 ani în urmă
Profesionist dar prietenos, Alex a reusit sa ma indrume in alegerea celui mai potrivit costum, pantofi, camasi si accesorii. Materialele din care puteti alege sunt numeroase si foarte calitative.
Tinuta a iesit super, calitatea este extraordinara si nu exagerez deloc.
Recomand sincer pachetele all-in, pe mine m-au scutit de multa bataie de cap.
Adrian Almajanu
Adrian Almajanu2 ani în urmă
Costume de foarte buna calitate, profesionalism maxim! Imi fac costume la ei de 5 ani si sunt extrem de multumit! Revin de fiecare data cu mare placere! Felicitari Alex si intregii echipe de la Marsay!
Vladimir Aurelian ENACHESCU
Vladimir Aurelian ENACHESCU2 ani în urmă
Cu adevarat un standard al excelentei in vestimentatie dar si o atmosfera extrem de primitoare, cu atentie la fiecare detaliu. Apreciez in mod deosebit seriozitatea si dedicarea celor de la Marsay!
Mari Zaman
Mari Zaman2 ani în urmă
Am cumparat un voucher de costum pentru iubitul meu. Cand am venit la masuri am fost foarte placut surprinsi de cei de la Marsay: locatia - ne-am simtit ca acasa, oamenii - Alex este super pasionat si ne-a ajutat foarte mult cu sugestii si bineinteles produsele care sunt de o calitate exceptionala. Iubitul meu a fost foarte incantat de costum si de experienta avuta. Recomand!
Mihai Dinu
Mihai Dinu2 ani în urmă
De ziua mea, am primit de la prieteni un voucher cadou pentru un costum la comanda. Am fost impresionat de varietatea de tesaturi disponibile dar si de posibilitatile de personalizare. Echipa este foarte profesionista si se vede ca stiu ceea ce fac si o fac bine. Am revenit ulterior pentru un sacou si un set de camasi si cu siguranta voi mai reveni.
Locații recomandate