/Bucuresti/Croitor

Croitorie Elite Tailoring Boutique de Lux

Bulevardul Metalurgiei Nr 29C, București 041831, România

Croitorie Elite Tailoring Boutique de Lux
Croitor
5
19 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
94FF+55 București, România
+40 721 258 053
croitorie-elite-tailoring-boutique-de-lux.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Oana Oprinescu
Oana Oprinescu2 ani în urmă
Doamna Mari este foarte drăguță și m-a ajutat cu un retuș când am avut cea mai mare nevoie fără sa plătesc vreo taxa de urgenta, ca la alte croitorii. Va recomand cu mare drag aceasta croitorie!
Simona Elena Popa
Simona Elena Popa2 ani în urmă
Impecabil e un cuvant normal pentru Mary si Elite Tailoring Boutique de Lux! Multumesc pentru calitatea ireprosabila dar si pentru surprizele incredibile care le primim la fiecare comanda! Mult succes in continuare! Imbratisari de la Timisoara!
Silvia chivu
Silvia chivu2 ani în urmă
Pentru a fi perfectă, o ținută trebuie să fie impecabilă. Materialul, textura, croiala, cusăturile și finisajele, totul trebuie să fie ireproșabil și să vină “ca o mănușă” celei/celui care o poartă. Adăugăm un designer cu foarte multă imaginație, talent și curaj, precum și croitori cu mâini de aur. Acestea sunt standardele industriei de elită și acestea sunt și standardele ELITE TAYLORING. Întotdeauna rabdarea și experiența vor avea un cuvânt greu de spus. În cazul ELITE TAYLORING, cuvântul este “MAGIE”. Iar “cei trei mușchetari” care formează echipa au transformat în artă serviciile pe care le oferă. Calitate și profesionalism .... un adevărat centru de excelență. Și, mai ales, un accentuat sentiment de “acasă”. Recomand cu căldură!
Ana Zanfirescu
Ana Zanfirescu2 ani în urmă
Daca vrei sa arati divin indiferent de ce tinuta iti doresti , la Elite Tailoring Boutique de Lux , ai gasit locul ideal. Doamnele de aici sunt niste minunate , emana multa caldura si energie pozitiva , ca si tinutele pe care le croiesc . Mary , este DIVINA , un om deosebit si minunat , care te ajuta cu sfaturi in ceea ce priveste tinuta pe care ti-o doresti . In ceea ce priveste preturile din punctul meu de vedere sunt de MULT , MULT ,BUN SIMT(mici , mici ), in comparatie cu alte locatii . As putea scrie mult , dar va las pe dumnevoastra sa descopriti singure oamenii minunati care lucreza aici.
Ileana romanescu
Ileana romanescu2 ani în urmă
Aici este locul unde revin cu placere si incredere mereu din mai multe motive...pentru ca exista profesionalism si orice idee imi trece prin minte la Elite Tailoring Boutique ea imi va fi realizata exact asa cum imi doresc,ca materialele folosite sunt de foarte buna calitate,ca echipa care lucreaza este foarte faina si nu in ultimul rand pentru ca mi e un drag de mor de Mary Neducin si imi transmite de fiecare data cand ne vedem o stare de bine si de pace💕😊 Recomand cu incredere!
Mara Cernat
Mara Cernat2 ani în urmă
Mâini de aur, pasiune, creație. Foarte mulțumită sunt, comunicare excelenta, produse calitative, atenția la detalii : desăvârșită. Recomand cu drag!
Aliona Toma
Aliona Toma2 ani în urmă
Oameni valoroși, competenți, buni la suflet se dăruiesc lucrului pe care îl fac. Iese artă din mâinile lor. Mulțumesc.
Madalina Moștenaru
Madalina Moștenaru2 ani în urmă
Unul dintre ingredientele din rețeta unei "Dream Wedding"? Rochia visurilor tale!
Iar a mea a fost mai mult decât visam vreodată!
💕
Ieri a fost ziua doamnei dragi Mary Neducin și cu această ocazie îi reamintesc cât de binecuvântată mă simt că am întalnit-o și cât de mult îi multumesc, că împreună cu doamnele talentate de la Elite Tailoring - Croitorie mi-au realizat rochia sufletului meu!
Locații recomandate