/Bucuresti/Croitor

Institutul de moda Salomeia Truta

Aleea Blăjel 9B, București 031491, România

Institutul de moda Salomeia Truta
Croitor
4.6
9 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
C48M+J2 București, România
+40 744 685 670
institutuldemoda.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–16
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Elena1 an în urmă
Recomand cu toată încrederea.Am făcut doua cursuri,unul de croitorie și unul de tipar și sunt foarte mulțumită.In urma acestor cursuri mi-am un deschis atelier.Multumesc Institutului de moda Salomeia Truta pentru tot sprijinul și toata încrederea acordata.
Cleo Ghe
Cleo Ghe4 ani în urmă
Am participat la cursul croitorie dama și am plecat de acolo cu foarte multe informații. In plus m-am simțit foarte bine, atmosfera era relaxata. Mi-ar fi plăcut la momentul respectiv să fac și alte cursuri însă nu aveau și în weekend. Daca va place croitoria, nu ratați acest curs!
Alina.tanase2603@gmail.com eveline27
[email protected] eveline274 ani în urmă
Recomand cu drag si toata increderea ,multumesc din suflet pentru tot ce am invatat,as repeta oricand aceasta experienta ,personal deosebit cu multa rabdare ,voie buna si raspuns la toate intrebarile.,spor si la cat mai multi clienti !!
Simona Ivan
Simona Ivan4 ani în urmă
Laura Uzum
Laura Uzum5 ani în urmă
Din nefericire pentru mine am ales sa fac un curs de croitor pe comanda la acest institut. Directoarea isi mananca rau de sub fund, daca alegi sa platesti in rate si depasesti perioada mentionata in contract, pe langa faptul ca nu are bunul simt sa te anunte, iti pune la plata o suma extrem de mare. Au fost certuri pe tema materialelor, a hartiei pentru tipare, (pe care ei sunt obligati sa ti le ofere), spunea ca folosim prea mult, ne-a acuzat ca am furat niste amarate de linii, piciorusele de la masinile de cusut si asa mai departe. Ca sa evitam descutiile astea, am inceput sa venim cu materiale de acasa. Platesti o suma destul de mare din punctul meu de vedere, sa faci acest curs si nici macar respect nu sunt in stare sa ofere.
Cristina Cris
Cristina Cris5 ani în urmă
Recomand! Cursuri de calitate desfasurate intr-un mediu foarte primitor si profesionist. Se pune foarte mult accentul pe practica, dar si pe teorie fara sa bata campii cu subiecte care nu tin de domeniu.
Micky Macasoi
Micky Macasoi5 ani în urmă
Recomand cu toata increderea! Profesori extraordinar de bine pregatiti pentru orice intrebare si detaliu din "tainele croitoriei"! Atmosfera calda si prietenoasa!
Sunt deja la al doilea curs 😊.
Raru Murzik
Raru Murzik5 ani în urmă
Recomand cu mare incredere. Sunt deja la al 4-lea curs si daca s-ar mai inventa vreunul l -as face cu mare placere. Am invatat foarte multe lucruri si secrete de la adevarati profesionisti.
Simona p.
Simona p.5 ani în urmă
Locații recomandate