/Bucuresti/Croitor

Munca si arta Centrul 3 Croitorie

葮oseaua Mihai Bravu, București, România

Munca si arta Centrul 3 Croitorie
Croitor
3
11 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
C4QP+G8 București, România
+40 21 250 2150
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–17
Marți: 7–17
Mirecuri: 7–17
Joi: 7–17
Vineri: 7–17
Sâmbătă: 8–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Adrian315 zile în urmă
Nu recomand, dar daca totusi mergeti cu materiale de buna calitate, atentie vi se pot inlocui cu altele de proasta calitate si nu puteti dovedi, iar daca contestati vi se vorbeste urat. Luati-va masuri de precautie.
Monica Manu
Monica Manu2 ani în urmă
Oribil! "Șeful" (asa cum i s a adresat una dintre doamnele croitoreasa) este ceva ce greu credeam ca se mai găsește în tara aceasta. O rușine de om, prestator de servicii. Atitudinea este în urma cu cel puțin 50 de ani, nu 30 ... M a gonit pur și simplu din croitorie si mi a vorbit urât, spunând sa plec cu "carpele" mele. Am mers cu un in sa îmi croiască ceva simplu (stabilisem o programare în urma cu 2 zile, știau ce imi doresc sa fac) și mi-am permis sa ii pun doamnei croitoreasa o întrebare referitoare la lucrarea mea iar dansul a fost foarte supărat, ca ei nu fura material...(nu aveam un dialog cu el). Nu recomand, asemenea oameni trebuie sa înțeleagă în ce epoca trăiesc, ca sunt la servici sa își facă treaba și ca sunt plătiți din ce castiga în baza unor clienți, sa își asculte clientul și în cazul în care nu pot sa facă ceva, sa refuze politicos.
Ana Maria Balan
Ana Maria Balan2 ani în urmă
Radu d
Radu d2 ani în urmă
Olesea Lungu
Olesea Lungu4 ani în urmă
Sub orice critică!
Oamenii nu sunt profesioniști, doar mi-au stricat hainele pe care le-am dus la reparat. Când le-am cerut explicații pentru lucru prost (chiar dezastruos) făcut m-am ales cu aroganță și răspuns urât din partea personalului.

Nu recomand, ocoliți această croitorie!
Al Soryn
Al Soryn5 ani în urmă
locul unde poti face si retusuri la imbracaminte
Mihai Alexandru Cioban
Mihai Alexandru Cioban2 ani în urmă
Am intrat intr-o zi aici și am fost surpins.Am dat comanda de un sacou la doua randuri de nasturi din lana , iar intr-o saptamana am fost chemat la prima proba . Din doua probe sacoul a fost gata. Un sacou exceptional.
Alex Niculescu
Alex Niculescu2 ani în urmă
(Tradus de Google) profesionisti

(Original)
professionals
Andrei Crângău
Andrei Crângău2 ani în urmă
Locații recomandate