/Bucuresti/Croitor

Daky Design

Șoseaua Virtuții, București, România, nr 1, Complex Comercial Sir, stand E113 etaj, Șoseaua Virtuții 1, București 060781, România

Daky Design
Croitor
4.4
43 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C2PM+8P București, România
+40 721 291 243
ateliercroitorie.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 9–17
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Livia Ciobanu
Livia Ciobanu2 ani în urmă
Merg mereu la aceasta croitorie cand am nevoie de retusuri. Fie ca am stramtat o bluza, am scurtat pantaloni etc. de fiecare data am fost multumita de rezultat.
Este de incredere, serviciile sunt foarte bune!
Lucica Leanca
Lucica Leanca2 ani în urmă
Foarte drăguță fata de acolo și mi-a plăcut că a terminat repede retușul
DJEnergy Ro
DJEnergy Ro2 ani în urmă
Salutare, am avut de retușat un fular mai vechi din bumbac drag mie, de această dată am făcut cunoștință cu noua angajată dna Maria, care mi-a retușat fularul mai mult decât mă așteptam, cu multă răbdare și profesionalism. Mulțumesc și recomand cu încredere acest atelier. :)
Adrian tudor
Adrian tudor2 ani în urmă
Vreau sa beau o cafea de 7 zile si aparatul care este unic nu functioneaza din diferite motive angajatii motivand ca nu au pahare in alta zi ca este defect si tot asa. Deci mai multe bile negre.
Ionut Ionut
Ionut Ionut2 ani în urmă
Am mers astazi sa stramtez si sa scurtez o camasa ,cand am ajuns i-am precizat doamnei ca vreau sa scurtez camasa fara a-i spune si de stramtat dar am convenit sa pun camasa pe mine si sa ia dansa masurile ulterior , dupa ce am iesit din cabina doamna a spus ca ea nu mai vrea sa imi ia camasa pe motiv ca la inceput i-am zis doar de scurtat . Deci nu mi-a zis ca o sa dureze cu 1,2 zile mai mult , sau ca o sa platesc mai mult …. nu mi-o ia domnee SIMPLU …Te duci la croitorie si aflii de la presupusa croitoreasa ca defapt tie nu are cum sa-ti croiasca nimic oricat ai platii si oricat ai astepta ca sa fie gata…
Catalin Golban
Catalin Golban5 ani în urmă
Servicii de cea mai proasta calitate. Nu ar trebui sa se numeasca croitori.
Am adus 6 camasi, 3 barbatesti si 3 de dama, pentru mici modificari.

Rezultatul a fost dezastruos. Dupa modificarile cerute camasile barbatesti aveau manecile inegale si mai scurte decat masura.

La cele de dama a fost mult mai rau. Trebuiau scurtate toate la aceeasi lungime, dar au iesit toate de marimi diferite. Dupa taietura, in loc sa fie putin mai lung in fata si in spate, astfel incat sa se aseze bine pe corp, domnii 'croitori' s-au gandit sa taie in linie dreapta si acum in spate si in fata bluza se ridica, ca la papusile Barbie. Cele de dama nu mai pot sa fie folosite, si erau nou noute, cadou pentru maica-mea, dintr-o excursie.
Carmen-Elena Bajceta
Carmen-Elena Bajceta2 ani în urmă
Sunt punctuali și foarte rapizi în realizarea comenzii. Sunt foarte mulțumită, recomand.
Dragos Badescu
Dragos Badescu2 ani în urmă
Se lucrează repede și bine la preturi rezonabile.
Locații recomandate