/Bucuresti/Croitor

Casa Monique

Drumul Sării 128, București 061344, România

Casa Monique
Croitor
4
62 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3H6+36 București, România
+40 720 087 255
casamonique.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–20
Marți: 10–20
Mirecuri: 10–20
Joi: 10–20
Vineri: 10–20
Sâmbătă: 10–16
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Lavinia Torica
Lavinia Torica2 ani în urmă
Cu siguranță găsești ceva pe gustul fiecăruia, acolo. Iar doamna care se ocupa de magazin este foarte amabila și implicata, un real ajutor în găsirea rochiei perfecte. Am plecat de acolo cu 2 rochii deși aveam în plan sa cumpăr doar una.
Oana Andrada Alexiu
Oana Andrada Alexiu4 ani în urmă
O experienta pe care o doresc tuturor oamenilor! Atmosfera eleganta, fina, rafinata, personal civilizat, cald, deschis, cu indicatii si sfaturi potrivite. Pentru o persoana care iubeste frumosul dar se decide greu, doamnele sunt foarte pregatite si vin in ajutorul clientelor. Cunosc frumosul, cunosc eleganta si reusesc sa isi citeasca clientii astfel incat sa sugereze cele mai potrivite alegeri. Nu regret ca intamplator am trecut pe langa "Casa Monique", deoarece am cumparat niste lucruri deosebite. Am intrat cu intentia de a cumpara o rochie si am iesit de acolo cu 9 rochii si 3 paltoane. Precizez ca doamnele sunt foarte elegante si civilizate si nu sunt sufocante cum spun alti rau-voitori pe pagina, iar intentia de a le cumpara a fost a mea exclusiv. Recomand cu incredere!!! Voi reveni cu siguranta, cu si mai mult drag!

Celor cu sufletul mai putin cald, le transmit rugamintea sa isi consume energia pe fapte bune nu pe rautati precum cuvinte asternute cu scopul de a rani oameni care muncesc cu drag si dedicatie!

Le multumesc tuturor de la "Casa Monique" pentru tinutele minunate cu care m-am simtit minunat la evenimentele pentru care le-am ales!!!
Viorel Dan Nastase
Viorel Dan Nastase4 ani în urmă
Casa Monique mi-a placut. Discret, cu bun gust, gasesti marfa de calitate de la majoritatea firmelor romanesti de confectii pentru toate varstele, de la tinute de ocazie pana la cele casual. Personalul, desi redus, te ajuta in alegere si la retusarile de care ai nevoie. Am intrat in el de curiozitate si cat am stat am vazut modalitatea profesionista de abordare a clientilor. Daca intri, sigur cumperi ceva, asa cu am facut si eu pentru sotie. Mi-ar placea sa se dezvolte si cu marfa pentru domni. Felicitari!.
Florin Feraru
Florin Feraru4 ani în urmă
cu mine s au purtat exemplar....chiar daca am niste dimensiuni un pic peste limitele normale, mi au retusat pe loc hainele ...dragute, amabile,nu incearca sa ti bage pe gat haine care nu ti vin bine, doar sa si faca vanzarea...
Alina Toader
Alina Toader4 ani în urmă
Azi am luat-o rochia și este foarte frumoasa! O doamna foarte amabilă. Deși nu avea mărimi mari la rochia respectiva, a reușit în câteva zile să îmi facă una măsura mea😍Recomand cu mare drag!😍😍😍
Claudia Angheli
Claudia Angheli2 ani în urmă
Haine de damă, clasic - elegante, producție românească, așa cum în foarte puține locuri din București, mai găsești.
Alexandru Mihai
Alexandru Mihai2 ani în urmă
Super experienta! O vulcanizare super curata (se poate plati cu cardul), iar cel care s-a ocupat de schimbarea cauciucurilor (Stefan) a fost receptiv si mi-a dat cateva sfaturi. Imaginea mea despre cei care lucreaza la vulcanizare a fost schimbata in bine dupa experienta asta.
Olguta visan
Olguta visan2 ani în urmă
O experienta minunata ,rochii de calitate si cu gust lucrate!
M am simtit minunat in rochita achizitionata.Acum stiu unde sa merg daca am nevoie de rochie!Multumesc!
Locații recomandate