/Bucuresti/Croitor

Spălătorie/Curățătorie chimica/Retușuri croitorie LAVA & CUCE Plaza România

Centrul Comercial Plaza Mall România, Bd. Timișoara nr. 26, București 061331, România

Spălătorie/Curățătorie chimica/Retușuri croitorie LAVA & CUCE Plaza România
Croitor
2.8
26 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C2HM+6Q București, România
+40 21 317 6279
lavaecuce.it
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–22
Marți: 10–22
Mirecuri: 10–22
Joi: 10–22
Vineri: 10–22
Sâmbătă: 10–22
Duminică: 10–22
Scrie o recenzie
Mihaela Podoreanu
Mihaela Podoreanu2 ani în urmă
am dus niste perdele la spalat si le am luat la fel cum le-am adus. nu cred ca au vazut strop de apa, inca au scame pe ele. mi s-a spus ca "la ce ma asteptam?!" ma asteptam sa fie spalate, ba chiar foarte bine ca altfel le spalam acasa si nu plateam o gramada de bani.
Cosmin Andrei
Cosmin Andrei2 ani în urmă
Nu recomand, am dus camasi noi la spalat/calcat si au venit necalcate.. mai bine ma lipseam. Si eu calc mai bine ca ei…
MoluanEdit
MoluanEdit2 ani în urmă
Îți retușează haina de tre’ sa te mai duci o data ca sa iasă cum trebuie. Atâtea croitorese in București și fix p-asta au pus-o in mall.
Tiran on-line
Tiran on-line4 ani în urmă
Am dus un costum stropit de ploaie jos pe pantaloni si pe sacou si l-am primit inapoi la fel, mai era si sifonat. Nu recomand, slabi rau. Mi-am scos singur petele de noroi cu servetel umed. Ca la Mall, angajati fara chef si nesupravegheati, luna trece si salariul intra pe card...toti vrem sa avem statut si salariu’ de doctor, dar ne e lene sa studiem. C’est la vie!
Alina Voicu
Alina Voicu4 ani în urmă
Am dus la curățat o geaca de iarna destul de scumpa. Doamna de acolo era foarte repezita, nu s-a uitat la eticheta, nu mi-a oferit nicio informație. Cand am venit sa ridic geaca, am gasit-o distrusa: accesoriile din plastic disparusera, fusesera efectiv topite, iar insertia de piele eco era jupuita. Mi-a dat-o impachetata ca si cand nimic nu s-a întâmplat si nu a fost in stare nici măcar sa-si ceara scuze. Nu recomand nimanui. Personalul e ignorant, sictirit si total nepriceput.
Catalin Scripcariu
Catalin Scripcariu2 ani în urmă
Am fost sa strâmtez astăzi niște pantaloni și croitoreasa a început sa se vaite ca vai au cusutura dubla, ca vai poate nu ies și nu merge sa ii fac. Am și specificat ca vreau sa ii taie și sa facă o cusutura nu dubla, nu sa descoasa, nu nimic. Cred ca mai bn lucrez eu decât dumneaei. Am stat sa aștept și 10 minute ca domne cică erau ocupați! Nu recomanda!!!
Daniel V
Daniel V2 ani în urmă
Foarte multumit de servicii, am curatat obiecte comune fara probleme deosebite: haine de ocazie, perne, pilote si jachete. Raport calitate pret excelent, hainele curate si cu miros placut fara sa exagereze cu parfumul.
Raluca D.
Raluca D.2 ani în urmă
Am vrut sa duc o geaca de piele la curatat si mi s-a sugerat sa ma uit pe eticheta, iar in functie de simboluri, sa o spal singura acasa. Dar poate ca nu toata lumea are conditiile necesare pentru a-si spala acasa genul acesta de lucruri. Pentru ce se mai numesc spalatorie daca te trimit acasa sa-ti faci singur treaba? Sa se lase de meserie! NU RECOMAND!
Locații recomandate