/Bucuresti/Croitor

Adola Lucescu Concept Store

Strada Comăniţa 9, București 020557, România

Adola Lucescu Concept Store
Croitor
4.9
48 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4X6+5C București, România
+40 730 422 699
adola.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mariana Paraschiv
Mariana Paraschiv2 ani în urmă
La proba am stabilit ca rochia sa fie puțin modificata, dar în ziua evenimentului când am ridicat rochia nu era modificat nimic. Ma asteptam ca la prețul destul de mare al rochiei și serviciile sa fie pe măsură. În rest, personal amabil, calitate ok.
Adelaida Avino
Adelaida Avino4 ani în urmă
La majoritatea evenimentelor aleg o rochie facuta de Adola Lucescu - Concept Store. Dintre toate rochiile, cea mai importanta a fost cea de mireasa. Pentru nunta am optat pentru o rochie cu franjuri, fluida si lejera in care am dansat fara probleme pana dimineata. Spun din suflet ca rochiile cu franjuri facute de Adola Lucescu sunt favoritele mele.
Adola este deschisa si plina de idei. Echipa ei este super pregatita.
Merg pe mana lor de fiecare data.
Raluca Gheorghe
Raluca Gheorghe4 ani în urmă
Am purtat multe rochii facute de voi si de fiecare data am fost intrebata atat de prietenele mele, cat si de persoane necunscute, unde mi-am facut rochiile. Apreciez foarte mult faptul ca le croiti astfl incat sa avantajeze corpul fiecarei persoane si ca preturile sunt de super bun simt, mai ales pt calitatea oferita!
Andreea Stoian
Andreea Stoian4 ani în urmă
Mulțumesc echipa Adola Lucescu pentru colaborare, implicare, amabilitate si profenionalism. Adola este o persoană atentă la detalii si dedicată, pune multa pasiune in ceea ce face iar creațiile ies absolut fabuloase. Recomand creațiile Adola Lucescu si abia astept sa revin pt următoarea rochiță personalizata🤗
Christine Stancu
Christine Stancu4 ani în urmă
Cel mai bun atelier de creatie! Croitorese foarte,foarte amabile! Comenzile se executa rapid, materialele sunt de foarte buna calitate, iar rochiile sunt exceptionale. Recomand cu cea mai mare placere!
Ana Anghel
Ana Anghel4 ani în urmă
Atat rochia pentru balul de sfarsit de liceu, cat si cea pentru domnisoara de onoare au fost facute cu drag si profesionalism la acest atelier. Pe langa respectarea modelului dorit se adauga sfaturi pentru ca rochia sa para ca turnata si sa fie personalizata pe stilul fiecareia. Iar caldura cu care esti primit si sfatuit fac ca experienta sa fie minunata! Recomand cu drag 🤗
Raluca Rinaldi
Raluca Rinaldi4 ani în urmă
Modelele rochitelor sunt absolut incantatoare. Mi-a placut foarte mult la atelierul Adolei faptul ca poti cumpara rochita visurilor tale, dar la fel de bine, o poti inchiria :D Genial! Adola este foarte atenta la dorintele clientelor, nu ai cum sa pleci de la proba cu mana goala :) Recomand cu drag! :)
Raluca Tepes Paleu
Raluca Tepes Paleu4 ani în urmă
Recomand cu incredere! La atelierul Adolei gasesti modele superbe de rochite intr-o gama variata de culori si materiale sau poti veni cu ideile tale iar Adola si echipa ei vor face ca rochia visurilor tale sa devina realitate. Multumesc Adola Lucescu Concept Store!♥️
Locații recomandate