/Bucuresti/Coafor

Salon Gabriela

Bulevardul Nicolae Grigorescu 29, București, România

Salon Gabriela
Coafor
4.6
19 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C5G7+QF București, România
+40 722 423 566
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–19
Marți: 10–19
Mirecuri: 10–19
Joi: 10–19
Vineri: 10–19
Sâmbătă: 8–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mariana stefan
Mariana stefan2 ani în urmă
Recomand cu mare caldura pt profesionalism,seriozitate si mai ales pentru amabilitate. Daca sunt mai mult de 5 stele, acelea trebuiesc date.
Felicitari si mult succes!
Angel Alexyel
Angel Alexyel4 ani în urmă
Niste persoane extraordinare, de cate ori mergi acolo te simti ca intr-o familie. Doamna Gabi este, probabil, singura persoana in care am incredere sa se apropie de capul meu cu o foarfeca in mana. Cand am avut nevoie de ajutor urgent, in ultimul ceas, sau cand mi-am facut cate-o prostie in par singura, au fost tot timpul acolo, gata sa ma ajute. Cea mai mare stima! Recomand cu caldura!!!
Ioana Adina
Ioana Adina4 ani în urmă
Fara doar si poate Doamna Gabi este cea mai buna coafeza din Bucuresti, cu o vasta experienta in domeniu. Salonul este foarte curat, modern, amenajat cu bun gust iar preturile sunt mici , in comparatie cu serviciile dumneaei deosebite...mii de mulțumiri. Nota 10. Excepțional!
Mi Popescu
Mi Popescu4 ani în urmă
Un interior chic, cochet, alcătuit cu mult gust. Știe Gabriela! Muzică, ciocolată, cafeluță, conversație, răsfăț! Și pleci aranjată, frumușică, gata de ședința foto. Lipsește ceva? Păi, nu! Recomand din toată inima!
Adriana Maria Burada
Adriana Maria Burada4 ani în urmă
Daca vrei sa te tunzi,vopsesti sau alte operatii privind coafura,recomand acest salon de unde sigur vei pleca multumit...
Otilia Uriasu
Otilia Uriasu5 ani în urmă
Neserioase! Aveam programare la ora 12 si dupa ce am asteptat 35 de min tot nu ma baga nimeni in seama. Cand le am spus ca am programare mi a spus o doamna sa iau loc si coafeza tot nu schita nimic, era mult mai importanta discutia pe care o purta cu alta doamna. Rusine!
Paty
Paty2 ani în urmă
Recomand.Gabi este superprofesionista. Salonul este modern si amenajat cu mult bun gust.
Marcela Tataru
Marcela Tataru2 ani în urmă
Dna Gabi super profesionistă, face minuni.
Locații recomandate