/Bucuresti/Coafor

Coafor în Bucuresti

O programare la coafor este o paranteză pe care ți-o poți acorda în viața de zi cu zi extrem de încărcată, o ocazie de vis în care poți petrece mai mult timp cu tine.

Părul reprezintă emoția memoria emoțiilor noastre și atunci când mergi la coafor, simți nevoia cel mai adesea de o schimbare, de un nou început, o nouă etapă. O modalitate ideală deci de a avea mai multă încredere în tine și de a te elibera, un fel de tranziție înspre un nou capitol și uneori înspre o viață mai nouă.

Alegând să mergi la un coafor, vei avea grijă de tine, te vei răsfăța și vei avea cel mai bine grijă de părul tău, doar cu produse de calitate. Și bineînțeles, vei primi cele mai bune sfaturi de îngrijire.

București este capitala României. Este cel mai important centru industrial și comercial al României.

București este situat în partea de sud-est a țării, între Ploiești la nord și Giurgiu în partea de sud. Este situat în Câmpia Vlăsiei, câmpie care face parte din Câmpia Română. București are o suprafață totală de 228 de kilometri pătrați. Cu alte cuvinte, ocupă aproximativ 0,08 din întreg teritoriul țării.

București este situat pe malurile râului Dâmbovița, care se varsă în Argeș, un afluent al Dunării.

Clima este una temperat continentală. Iernile în București sunt blânde, cu zăpezi puține și temperaturi relativ ridicate.