/Bucuresti/Coafor

Salon Why Not Progresul

vis-a-vis de Piata Progresul, Șoseaua Giurgiului 96-102, București 040654, România

Salon Why Not Progresul
Coafor
4.1
723 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
93VV+66 București, România
+40 21 9905
saloanelewhynot.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 8–20
Duminică: 8–14
Scrie o recenzie
Mădălina Găleteanu
Mădălina Găleteanu2 ani în urmă
Am fost pt un tuns simplu, un filat, am explicat nu vreau sa se vada acea taietura inestetica acel "tuns cu ciobul". Daca urmaream cateva tutoriale pe youtube, ma tundeam mai bine singura. Eu nu pricep, ce este atat de greu? Mentionez ca am un par lung, destul de mult, ai cu ce lucra cum s-ar spune. Pe langa faptul ca domnisoara care m-a tuns mesteca o guma in sila asa, cu o atitudine gen "a venit si asta sa se tunda", iar doamna de la receptie avea o atitudine de cel putin CEO-ul companiei. Daca vreti o tunsoare cu ciobul, recomand, daca nu...poate un tuns drept sunt capabile, sau poate nu...
Vlad Radu
Vlad Radu2 ani în urmă
Niste cocalari care tund cu ciobul si trag basini in salon . Recomand daca aveti capre , salonul este o gluma si se tunde in bataie de joc , daca nu se spala bani acolo , nu imi explic rostul lui.
Eva eva
Eva eva2 ani în urmă
Pe bune ca aveti 3 preturi diferite la sectiunea unghii false,gel pe unghia naturala si aplicat unghii false.Pai pune-ti pe cineva care se pricepe foarte bine la pus unghii,aplicat gel pe unghia naturala si aplicat semi...Dezamagitor cu asa preturi.
Moraru Maria A.
Moraru Maria A.2 ani în urmă
Am avut o programare la why not berceni, la o doamna bruneta, pe langa faptul ca qm cerut afro la telefon si cand am ajuns mi s-a spus ca nu are, in conditiile in care tot la ei m-am facut afro cu cateva luni in urma (la alta colega de-a dansei) .
Va aduc la cunostinta ca nu este prima oara cand ma fac creponat si stiu cat dureaza un astfel de coafat.
Atasat regasiti poze de a doua zi, numai creponat nu se numeste acesta, este mai mult drept decat creponat.
Dansa a dat cu fixativ doar inainte de creponare ulterior nu a mai folosit nicio substanta.
In acea zi am cautat un salon care are liber sa ma coafeze pentru botezul bebelusului datorita nepasarii anumitor angajati ai dansilor.
La adresa de mail de pe site nu este corecta, pentru a putea face o sesizare.
Aici nu se elibereaza nici bon fiscal, niciodata in cei 6 ani de cand merg nu am primit asa ceva.
Madalina Mad
Madalina Mad2 ani în urmă
Nu recomand acest salon niciodată! In primul rand 60 lei este prețul afișat pe site doar ptr oja, la care acest salon percepe apoi serviciile, iar o manichiura cu oja semi te costa 110 lei...sau mai mult depinde de ce receptionera găsești. Pedichiura pleci cu ea asa cum ai venit , nu curata efectiv dnele ,mai mult te fac și sa te simți prost " cum sa ai unghii cu colturi " . La vopsit ,suvite, este o hoție pe față, cea mai proasta experienta trăită vreodată. M am revopsit singura acasă după aceasta experienta și cu 400 lei mai puțin în buzunar. Asa nu, niciodată!
Florinel Misi
Florinel Misi2 ani în urmă
Cel mai prost serviciu din viata mea nu o sa mai vin in veci la acest salon doamna care m-a tuns si mi -a facut barba nu a avut grija sa nu imi irite fata si a folosit briciul cu lama deja folosita si mi a provocat o iritatie nasoala , asa cum este si dansa o nasoala !
Iordache Robert
Iordache Robert2 ani în urmă
Am sunat sa fac o programare pentru ora 9 mi s a spus ca este tot ocupat dar ma poate lua intre programari , la ora 9 am ajuns , o ora am asteptat , tuns cu ciobul , lipsa de profesionalism
Stefan Buza
Stefan Buza2 ani în urmă
Un salon de nota 10,personal amabil si pozitiv
Serviciile prestate sunt de calitative
Locații recomandate