/Bucuresti/Coafor

Nedd's Beauty Salon

Calea Dorobanți 124, București 010577, România

Nedd's Beauty Salon
Coafor
4
212 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F34X+72 București, România
+40 726 380 314
neddsbeautysalon.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–21
Marți: 10–21
Mirecuri: 10–21
Joi: 10–21
Vineri: 10–21
Sâmbătă: 10–21
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Daniela David
Daniela David2 ani în urmă
Echipa de profesioniști,super tare Andreea, nu este pentru prima data când vin la salon! Aveți poze prima si dupa ca sa vedeți rezultatele.Recomand nu doar profesioniști,dar sunt și foarte glumeți 😘😘😘 ! Va urez Sărbători fericite și La mulți ani și mulți bani!
Ramona Adina Gheorghita
Ramona Adina Gheorghita2 ani în urmă
O experienta foarte placuta! Întreg personalul amabil, prietenos, foarte bine pregătit și mereu atent la nevoile clientului. O atmosfera calda, prietenoasa, unde ma voi întoarce cu încredere și plăcere! Felicitări!
Serena Show
Serena Show2 ani în urmă
Ținând cont ca luați niște bani pentru care nu oferiți servicii, nu doresc, Doamne ferește! Sa beneficiez de mai mult de atât.
Cum vad si in alte recenzii, faceți bani din vouchere mincinoase la care nu prestati oricum servicii.
Ar fi cazul sa va căutați si un job, ca toți cei care muncim pentru a plăti servicii. Curios ar fi cum v-ați simți sa va luati teapa la salariu ca si noi cu beneficiile voastre!
Virginia Petrovici
Virginia Petrovici2 ani în urmă
Sunt foarte mulțumită de serviciile acestui salon, le apreciez atât pe Andreea de la coafor, cât și pe Luiza , de la manichiura, și le recomand cu căldură.
Sorina Roxana Nicula
Sorina Roxana Nicula2 ani în urmă
Am incercat serviciile de masaj in acest salon, și așa l-am cunoscut pe Costi, cel mai bun profesionist și om pe care îl recomand cu toată căldura.Merg la masaj la Costi de mai mult de trei ani și voi merge in continuare! Un om talentat, plin de energie și umor, mai mult decât un simplu maseur!
Lorena Radu
Lorena Radu2 ani în urmă
Personalul este foarte amabil ,atenți la dorințele tale, o experienta bună. Sunt foarte mulțumită de rezultatele tratamentului facial, pe care mi-l a executat excelent Dna. Vali. Domnul Cosmin de la recepție, te întâmpină cu zâmbetul pe buze și cu o energie pozitiva. Am primit și o ofertaexcelentă 1+1gratis și sunt foarte mulțumită. Recomand cu drag acest salon.➕➕➕1️⃣0️⃣
Me We
Me We2 ani în urmă
Acest salon vinde servicii pe Best Dealzs .Dar, nu cumva sa va pacaliti si sa cumparati aceste vouchere
Experienta mea : cumpar voucher epilat si tratament .sun imediat si fac programare peste 3 sapramani aprox , de la cumparare .Aveam nevoie chiar la data respectiva .
Sunt sunata la o saptamana dupa ce am programat , sa fiu anuntata ca programarea trebuie mutata cu o saptamana mai tarziu ,pentru ca " fata" are o " raceala"
Mai erau 12 zile pana la data programarii .Pot sa inteleg , dar insist sa o pastrez pentru ca sper in 12 zile sa treaca "raceala" ,...Raspunsul a fost ...poate va gasiti in alta parte pana atunci.!!!!
Serios , vindeti vouchere si apoi le amanati pana aveti un "gol" ? Mai mult imi sugereaza sa anulez eu pe platforma de BestDealz daca nu accept mutarea programarii ,ca banii nu sunt la ei ...Peste 10 min de la conversatia telefonica, primesc anularea platii pe Netopya ...lamentabil .Daca aveti probleme cu plecarea personalului, fiti cinstiti .Raceala trece in 7 zile si pana si Covidul trece in 14 (daca ai noroc .)
Rusinica !!
Cristina Melania
Cristina Melania2 ani în urmă
Sunt foarte mulțumită de serviciile oferite. Merg la acest salon de mai bine de un an pentru a mă vopsi, iar colaborarea cu Andreea (hair-stylist) a fost de fiecare data foarte buna. Am ajuns prima data aici după ce am achiziționat un voucher, tocmai in ideea in care voiam sa le testez serviciile și sa nu îmi para rău in cazul in care rezultatul nu va fi pe măsura așteptărilor. Personal recomand :).
Locații recomandate