/Bucuresti/Coafor

Salon Frizerie-Coafor Kintalys Rahova

Soseaua Alexandriei 72, BL L10, parter, București 051536, România

Salon Frizerie-Coafor Kintalys Rahova
Coafor
4.9
97 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C335+HC București, România
+40 731 072 199
salonrahova.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–13
Marți: 15–20
Mirecuri: 8–13
Joi: 8–13
Vineri: 15–20
Sâmbătă: 9–19
Duminică: 8–16
Scrie o recenzie
Alexandra Verdeș
Alexandra Verdeș2 ani în urmă
Nu cred ca am ce detalii da! Pot spune doar ca am venit pentru o schimbare și am plecat cu mai mult de atât! Am pus o poza cum era înainte.
P.S: În momentul în care am deschis ușa, toate privirile au fost spre mine pana acasă! 💯🔝
Cristina Ionascu
Cristina Ionascu2 ani în urmă
Tunsoare și tratament cu keratina braziliana. Rezultatul a fost excelent! Domnul stilist a lucrat foarte bine. Recomand!
Carolina Silisteanu
Carolina Silisteanu2 ani în urmă
Domnul Leontin este un om de nota 1000. Mi-a explicat tot pe înțelesul meu și m-a ajutat sa îmi aleg tunsoarea potrivita. Fata de alte frizerii unde ești tratat de sus și ți se vorbește în doi peri acest om chiar si-a dat interesul pentru mine și soțul meu și a fost amabil cu noi. Sunt foarte mulțumita și aceasta va rămâne frizeria mea preferata. Va mulțumesc frumos pentru noul meu look 🙂🙂
Gratiela Onache
Gratiela Onache2 ani în urmă
Recomand cu încredere acest salon. Domnul Leontin este un profesionalist de nota 100. În plus, pe lângă minunatele minuni pe care le poate face cu părul tău ești primit cu căldură, prietenie și cu mult bun simț. Felicitări și mulțumesc pentru tot ce ați făcut!
Peste limita așteptărilor mele 😊
Ana Maria Vasile
Ana Maria Vasile2 ani în urmă
Super încântată, am făcut un tratament cu keratina de care sunt foarte mulțumită, servicii de calitate superioara la un preț bun,seriosi ,profesionalismul își spune cuvântul, recomand cu drag și în mod sigur ma voi întoarce la voi în salon.🤗😘
Ana gherghinescu
Ana gherghinescu2 ani în urmă
Recomand cu încredere pe dl Leonard, face magie din culori, lucrează cu profesionalism și multa relaxare, dar reacționează impecabil "sub presiune". Va mulțumesc din suflet pentru timpul acordat. În opinia mea sunteți un hair stilist desăvârșit. Și mulțumesc mult pentru răbdarea de a îmi crea aceasta magnifica opera de arta modelul -puma- recomand cu încredere tuturor celor doritori (doritoare) de frizuri "aparte", "unice"
Tanya N
Tanya N2 ani în urmă
Omul e top, recomand cu caldura, profesionist care lucrează cu produse de calitate superioară. Calitate / preț avantajos. Foarte amabil și pozitiv, îți da un vibe bun. Felicitări. Tine-o tot asa!
Androne Vasilica
Androne Vasilica2 ani în urmă
Recomand cu încredere, servicii de calitate! Mulțumesc salon Kinthalys!!
Locații recomandate