/Bucuresti/Coafor

Maison Noir

Strada I.C. Visarion 25, București 010424, România

Maison Noir
Coafor
4.7
44 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3XV+JX București, România
+40 726 098 054
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 10–18
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Preda Alexandru
Preda Alexandru3 ani în urmă
Multumesc personalului de la Maison Noir, Sotia mea este extrem de multumita de serviciile de la ei! Iar pe mine ma bucura ca vine fericita acasa de fiecare data!
Bucurenciu Mihai
Bucurenciu Mihai4 ani în urmă
Servicii complete, rezervarile se respecta intotdeauna, calitatea produselor este net superioara. Parerea mea: unul dintre cele mai bune saloane din Bucuresti
Loc cochet si relaxant, iar stafful este nota 10.
Vlad Ene
Vlad Ene4 ani în urmă
Servicii premium, o placere sa marg de fiecare data!
Daniela Branzaniuc
Daniela Branzaniuc4 ani în urmă
Excelent
Joana Jo
Joana Jo4 ani în urmă
(Tradus de Google) Salonul de frumusețe Maison Noir este un loc elegant în centrul Bucureștiului. Am apelat la ele pentru tăierea părului și a culorilor. Proprietarul și coaforul au știut să-mi înțeleagă și să-mi modeleze dorințele. Am fost plăcut surprinsă de atenția acordată detaliilor și produselor folosite. Il recomand cu incredere oricui doreste sa se trateze.
Cu siguranță mă voi întoarce.

(Original)
Il salone di bellezza Maison Noir è un elegante locale in centro a Bucarest. Mi sono rivolta a loro per il taglio capelli e colore. Il proprietario nonché parrucchiere ha saputo comprendere e dar forma ai miei desideri. Sono rimasta piacevolmente sorpresa dalla cura dei dettagli e dai prodotti utilizzati. Lo consiglio vivamente a tutti coloro che hanno desiderio di regalarsi delle coccole.
Ci ritornerò sicuramente.
Raluca Minea
Raluca Minea5 ani în urmă
Noua mea tunsoare a fost foarte apreciata. Si ce este mai important, mie imi place cel mai mult. Este exact ce mi-am dorit. Multumesc!
Croicuu Marius
Croicuu Marius5 ani în urmă
Atmosfera plăcută
CLARA OLIVIA CEAPARU
CLARA OLIVIA CEAPARU2 ani în urmă
Le 'multumesc' Luizei, care nu doar ca nu a putut efectua un balayage blond bazat pe o poza postata de acest salon pe profilul sau de instagram, dar nici macar un vopsit simplu nu a realizat, sa fi plecat de acolo blonda total. Am iesit, cu caciula, portocalie sus si gri jos. Am platit si produsele, 230 de lei, deoarece mi s-a promis ca a doua zi se va repara garantat. A doua zi am fost iarasi si am plecat fara vreo diferenta semnificativa la bataia de joc din parul meu. Mentionez ca tipa de la receptie, Ada, nu a salutat macar cand a venit la receptie sa ma intrebe cum achit asa zisa incercare de a repara curcubeul din parul meu. Am pierdut iarasi timp si bani pentru a merge la cineva competent sa rezolve oribilitatea ce a iesit din mainile angajatilor acestui salon.
Locații recomandate