/Bucuresti/Coafor

Salon Estetik

Șoseaua Pantelimon nr.249, București, România

Salon Estetik
Coafor
4.3
137 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C5V5+6J București, România
+40 21 255 4540
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–21
Marți: 7–21
Mirecuri: 7–21
Joi: 7–21
Vineri: 7–21
Sâmbătă: 7–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Florin Turbatu
Florin Turbatu2 ani în urmă
Este un loc unde ești ca c acasă.
Lil warma
Lil warma2 ani în urmă
si-au batut joc. le-am cerut par blond platinat, doamna de acolo a zic ca 'o sa faca ce poate', nu mi-ar fi spus ca nu e in stare sa ajunga la rezultatul dorit. ma rog, mi-a decolorat jumatate din par in LINIE DREAPTA. jumate il aveam brunet, jumate galben-portocaliu. si a spus ca gata asta e rezultatul final si ca 'o se se mai deschida la spalat'. da-o naibii de treaba, nu ai fost in stare sa faci scoala si te-ai apucat de facut parul, si nici p-ala nu poti sa il faci? jalnic rau
Ionela Violeta
Ionela Violeta2 ani în urmă
Un personal necalificat, eu cer o culoare și mi se face alta, spunând că tot eu trebuia să specific decolorarea,ca și client nu mi se pare normal.. angajați oameni buni oameni calificați!!!
Luminita Savulescu
Luminita Savulescu2 ani în urmă
Nu recomand acest Salon. Doamnele coafeze si d-na care se ocupa cu manichiura refuza destul de des clientii invocand ca nu au timp si ca sunt foarte aglomerate fiind nevoita sa apelez la serviciile doamnei frizerite care este o d-na (Flori) de nota 10. Cat am stat sa imi vina randul la tuns, la coafor nu era decat o singura clienta care probabil era o cunoștință a doamnei coafeza. Cand am avut norocul sa ma tunda aceasta doamna coafeza, nu a tinut cont de cerinta mea facandu-mi o tunsoare in bataie de joc. Noroc cu cele doua doamne de la raionul frizerie care duc greul acestui Salon IGIENA ocupându-se atat de femei cat si barbati. Nu recomand acest Salon.
Madalina Voinea
Madalina Voinea5 ani în urmă
Este un salon curat, nu neaparat "de lux", cu personal atent. Preturile sunt rezonabile, iar oamenii isi fac bine treaba, indiferent de ciubucul primit.
Carmen (pedichiura) este cu adevarat profesionista; are experienta, rabdare si, mai ales, talent. Dana (coafeza) reuseste sa faca, la pretul unui salon de cartier, tunsori si coafuri demne de saloane cu rang mai inalt. Luiza (cosmetician) este o doamna cu multa experienta, care nu numai ca isi face treaba impecabil, dar te face sa te simti relaxata si frumoasa ...
Ziddy_142
Ziddy_1422 ani în urmă
Efectiv personal care nici macar nu cred ca e calificat, am cerut sa mi se ia butin din par incat sa nu mai intre in ochi, atat, si ala m-a facut sa arat de parca am un bol in cap, nu va duceți.
Mihai maleanu
Mihai maleanu2 ani în urmă
Personal bine pregatit care poate raspunde la toate cerintele clientilor. Am fost foarte multumit de calitatea serviciilor.
Gabi Voicu
Gabi Voicu2 ani în urmă
CEI MAI PROSTI ANGAAJATI ,,AM FOST LA 19-40 SA MA TUND SI MI-AU SPUS CA NU MAI ARE CASIERA.
PROGRAMUL FIIND PANA LA 21-00
Locații recomandate