/Bucuresti/Coafor

Happy Hours

Strada Anton Bacalbaşa, București, România

Happy Hours
Coafor
4.4
155 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
94PP+2J București, România
+40 721 532 625
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 12–21
Marți: 10–21
Mirecuri: 10–21
Joi: 10–21
Vineri: 10–21
Sâmbătă: 9–20
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Amira hameed
Amira hameed4 ani în urmă
Calitatea serviciilor nu este garantata. E ca la loto...depinde la cine nimeresti. Am achitat 80 de Ron pentru o manichiura semi permanenta care nu m-a tinut nici macar 6 zile. Produsele sunt de calitate...dar daca nu au persoane calificate...degeaba! Am mers la Andreea ultima data si pur si simplu mi s-a dezlipit oja sub forma de pojghita, toata. Imi pare foarte rau ca nu a lucrat Gabriela! Ea mi-a facut mani-pedi si au tinut 4-5 saptamani, pana cand au inceput sa mi se rupa mie unghiile de mult ce au crescut. Persobal cred ca ar trebui sa mi se restituie diferenta de bani dintre o manichiura semi si una clasica. Si daca imi faceam singura manichiura cu o oja de 5 lei ma tinea mai mult decat Opiul semi aplicat de Andreea. 0lus ca nu mi se pare firesc ca atunci cand sunt la manichiura, manuchiurista sa isi programeze prieteni in vizita cu care sa faca conversatie in timp ce imi lucreaza mainile. M-am simtit fix ca a cincea roata la caruta. Prietenii ii vezi in timpul tau liber. Eu una aleg sa merg la salon penteu ca doresc sa ma deconectez, altfel pot sa imi fac manichiura la o prietena care are lampa si tot. As dori sa mi se restituie o parte din bani si sa imi fac o reprogramare la Gabriela care este o profesionista.
David's Transport Videos
David's Transport Videos4 ani în urmă
Buna ziua ieri 27 august am avut cea mai proastă zi din viata mea la acest salon zis profesional .
Am avut o programare pentu baleiaj iar doamna respectivă (Mihaela )ma facut toate nuantele de galben posibil si imposibil având părul natural ..văzând că nu iese a încercat să îmi puna de 2 ori vopsea fara amoniac in zadar .
Mi-a distrus părul bătaie de joc si surpriza pt aceasta facilitate 480 de lei .
Fetelor nu va lăsați pe mana acestei doamne .
Multumesc .
Vali Minca
Vali Minca4 ani în urmă
O locatie eleganta, cu stil.Personal tanar, servicii si produse de calitate.
Denis Ifrim
Denis Ifrim4 ani în urmă
Preturi bune, oameni prietenosi care stiu sa isi faca meseria.
Luminita Nita
Luminita Nita5 ani în urmă
Un salon de infrumusetare care își păstrează renumele în zonă având angajate profesioniste si dornice intotdeauna să satisfacă cerințele clientelor in cel mai mic detaliu.
Georgiana 111
Georgiana 1116 ani în urmă
Am fost profund dezamagita de serviciile oferite.Cunosteam salonul ca fiind unul cu personal experimentat si m-am inselat.
Am venit prin recomandare la o anume doamna Alina ,am asteptat 2 sapatamani aceasta programare pentru un simplu tuns si am plecat de acolo cu lacrimi in ochi .
Dezamagita total de neprofesionalismul ""hair stylist-lui ""
Breton parca tuns cu ciobul , fara a fi filat , fara forma .Daca pentru un tuns de varfuri si un breton doamna a abordat asa un stil , ma intreb cum va arata o schimbare de look?...Fereasca dumnezeu !!!!!
D Marinescu
D Marinescu6 ani în urmă
Este un salon la care merg de multi ani și am constatat ca și-a pastrat standardul; adică te duci cu placere .Serviciile sunt de buna calitate iar personalul este profesionist.
Magdalena Ignat
Magdalena Ignat2 ani în urmă
Sunt clientă mai veche a acestui salon si sunt foarte mulțumită de serviciile oferite.
Locații recomandate