/Bucuresti/Coafor

Salon coafor Eva Beauty Militari

Bulevardul Iuliu Maniu 546-560, București 061129, România

Salon coafor Eva Beauty Militari
Coafor
3.4
187 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
CXRJ+3X București, România
+40 735 878 086
evabeautysalon.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–22
Marți: 9–22
Mirecuri: 9–22
Joi: 9–22
Vineri: 9–22
Sâmbătă: 9–22
Duminică: 9–22
Scrie o recenzie
G145 zile în urmă
Nu am întâlnit un management mai defectuos la vreun alt salon vreodată!!!!
Programare peste programare. Timp de asteptare de peste 40 de minute doar pentru că poți intra peste programarile altora dacă îi știi pe cei de la receptie.
"Ne scuzați, am băgat un pensat pentru că nu v-am văzut pe hol."
Stancu Andreea
Stancu Andreea2 ani în urmă
Tunsoare in bataie de joc pentru prietenul meu.
Frizerul nu a fost atent la felul cum tundea chiar oprindu-se din tuns ca sa faca “glumite” cu colegii.
A lasat fire lungi de par in perciuni.
Se grabea atat de tare (probabil ca sa se plimbe iar prin mall, ca asta facea si inainte sa tunda, si dupa ce a tuns), si dadea atat de rapid cu masina de tuns pe ceafa prietenului incat incepuse sa il usture scalpul.
Fade-ul pe care l-a cerut, este mai mult o lucrare abstracta, un fade care nu este egal, chiar avand un dreptunghi de par mai scurt fata de restul fade-ului, in partea din spate a capului (sub vartej, unde parul ar trebui sa fie de aceeasi dimensiune si nu scurt, vorbim de un Fade totusi).

Acestea fiind spuse, ori nu le pasa de clienti si isi bat voit joc de ei, ori nu isi permit frizeri de calitate.

P.S. Aceeasi frizura execrabila i am facut si eu cand erau restrictiile severe, diferenta e ca eu nu am nici curs de frizerie, si nici nu ma plateste nimeni. Daca stiam ca pot face bani din astfel de “lucrari”, cu siguranta veneam sa ma angajez la acest salon.
Adina Minodora Murar
Adina Minodora Murar2 ani în urmă
Foarte proastă experiența!!!!!!!
Așa ceva mai rar!!!!!! Cum să-ți bați joc în asemenea hal pe banii altuia ????!!!! Păi vine omul să se vopsească, îi arăți poză iar tipa de la salon îți spune că trebuie să mă decolorez ca să iasă culoarea din poză. Până aici e bine! Finalul este tragic, CULOAREA NU ESTE CEA DIN POZĂ, NIC MĂCAR URMĂ DE ASEMĂNARE!!!! 😠 😠 😠 😠. Vopsit păr scurt 230 lei!?
Mihaela Iancu
Mihaela Iancu2 ani în urmă
Hello, am frecventat acest salon pentru serviciul de manichiura semipermanenta. Nu recomand, unghiile mi-au fost distruse, sunt foarte moi, tehnica de indepartare a ojei semipermanente este foarte dura, si modul de curatare al unghiei/aplicare al ojei este neprofesionist. In momentul de fata ma chinui cu un tratament pentru ca unghiile sa isi revina, nu pot face absolut nimic cu ele, se indoaie din carne la cea mai mica presiune asupra lor, nu este normal acest lucru. Primele experiente la acest salon au fost pozitive, chiar eram multumita. Insa de 1 an jumatate, de cand am parte de serviciile lor, nivelul profesionalismului a scazut dramatic, am considerat ca poate nu ma duc eu la cine trebuie si am ales sa revin, schimband manichiurista, dar degeaba. Mai rau am facut.
Georgiana Draghici
Georgiana Draghici2 ani în urmă
Este situat în vecinătatea locuinței mele și are un raport calitate/preț foarte bun. Nu eram totusi atat de incantata de salon din cauza curățeniei și personalului, pana sa o cunosc pe Sorina bruneta de la manichiura, care în afara de profesionalism și execuție impecabila, este și o prezenta foarte plăcută. Manichiura semipermanenta care sa reziste pana la 3 săptămâni nu mai reușisem sa găsesc. Și sa mai îmi facă si model ! Am fost profund incantata de ea.
Bla bla bla bla bla bla
Bla bla bla bla bla bla2 ani în urmă
Mereu imi fac unghiile la o fata super draguta pe nume sorina,unghiile sunt superbe si foarte rezistente si compania super placuta.Recomand.
Marinela Sisu
Marinela Sisu2 ani în urmă
Recomand cu cel mai mare drag , pentru manechiura , pe Sorina , sau Sorina bruneta cum ii spun eu 😄, lucrează extraordinar de bine , mi a oferit cea mai rezistența construcție din gel din câte am avut , iar eu nu am niște unghii pe care sa lucrezi ușor , și totuși , face minuni. Este o tipa super sociabilă , și nu este loc de plictiseala cât timp veți sta pentru a va face niște unghii superbe. Nu am folosit alte servicii , așa ca nu îmi pot da cu părerea decât despre asta!
Roxana Roxana
Roxana Roxana2 ani în urmă
Daca doriti un frizer ok, va recomamd sa il cautati pe Daniel. Foarte serios si atent la cerintele clientului,altceva fata de ceilalti. A facut o treaba excelenta pentru sotul meu.
Andreea-Raluca Breazu
Andreea-Raluca Breazu2 ani în urmă
Am avut o experienta placuta. Imi fac unghiile cu oja semipermanenta la Sorina de cateva luni si sunt mereu multumita!
Locații recomandate