/Bucuresti/Coafor

Why Not Rahova

Strada Petre Ispirescu 1, București 052034, România

Why Not Rahova
Coafor
4.1
800 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C36C+92 București, România
+40 21 9905
saloanelewhynot.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 8–20
Duminică: 8–14
Scrie o recenzie
George I.
George I.2 ani în urmă
O locatie de evitat , nu recomand !!!

Locatia, nu toate saloanele Why Not, pentru ca am fost si in alta locatie si am fost multumit, doar ca aici nu se tine cont de programari, angajatii asa zis stilisti nu au nicio umbra de profesionalism, si tinuta, se cearta si se jignesc intre ei ca la usa cortului.
Dupa ce au trecut 15 min de la ora programarii si s-a eliberat marele (stilist) acesta face semn ultimului venit sa ia loc pe scaun pe principiul ca a avut preferinta clientul la serviciile dansului.

O locatie ieftina cu personal la fel.
Liviu Costia
Liviu Costia2 ani în urmă
Am apelat doar la serviciul de frizerie.Va pot spune ca sunt foarte profi si asta conteaza ptr mine.Foarte important de stiut de este ca pretul platit este in functie de cel care te tunde, in sensul ca sunt mai multe categorii de frizeri pe cere ii poti recunoaste dupa culoarea halatului (junior, senior, master- cel mai scump).
Emilia Popescu
Emilia Popescu2 ani în urmă
O recomand si am incredere in sfaturile Ellei
pentru vopsit,combinatiile sale pentru parul meu(cu multe fire albe)arata foarte natural!
Iulian apostol
Iulian apostol2 ani în urmă
aroganți, zeflemiști, tuns în 5 min fara atenție la detalii, zgâriat scalpul pe alocuri, te simți de parcă i-ai deranjat din vacanță, lista de prețuri este in loc de tablou pentru că la casă plătești alt preț, nu recomand, bani aruncați, nervi și timp pierdut
Faur Ileana
Faur Ileana2 ani în urmă
Recomand cu mare drag! Profesionisti,sunt atenti la toate detaliile in profunzime ale tunsori iar culoarea parului abia vopsit este exact ceea ce mi-am dorit! Multumita de rezultatul final!
Silviu Florentin
Silviu Florentin2 ani în urmă
Salonul Rahova , recenzia este doar pentru Mihaela ca angajat un om extraordinar , ca, companie in sine merita 1 stea. Preturi exagerate
ANA MARIA PAVEL
ANA MARIA PAVEL2 ani în urmă
Dezamagitor...
dupa 2 ani de tuns singura acasa ,am spus sa le mai dau o sansa saloanelor. Crezand ca voi fi tunsa de un profesionist,am venit la acest salon.
M-am programat dimineata ca sa merg dupa-amiaza la tuns ,dar se pare ca nu eram trecuta nicaieri ca aveam programare si m-a tuns printre programari, voia sa ma tunda repede ca peste 10 minute avea o alta programare.
Voiam doar sa imi indrepte parul ,dar se pare ca mi l-a scurtat si mai tare! Pe langa asta nici nu este drept ,intr-o parte este mai scurt si in cealalta este mai lung .In loc sa plec cu o experienta placuta de la salon,am plecat plângând...
Nu merita cei 55 de lei pe care i-am dat.
Adriana Costache
Adriana Costache2 ani în urmă
Un personal de "mahala" si cele mai proaste unghii false puse vreodata!
Locații recomandate