/Bucuresti/Coafor

Mihai Studio Hair Salon

bl. 26A, sc. 2, ap. 60, parter, Șoseaua Ștefan cel Mare nr. 32, București 020145, România

Mihai Studio Hair Salon
Coafor
4.5
77 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F434+3R București, România
+40 726 317 960
mihaistudio.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: Închis
Marți: 10–21
Mirecuri: 10–21
Joi: 10–21
Vineri: 10–21
Sâmbătă: 10–21
Duminică: 10–21
Scrie o recenzie
Geanina Minciuna
Geanina Minciuna2 ani în urmă
Acum 2 ani am facut cea mai mare prostie apeland la serviciile lor. Parul a fost atat de ars la decapare ca nu si-a mai revenit de atunci, indiferent de tratamentele reparatoare incercate. Produsele folosite sunt ieftine si nu justifica pretul extrem de ridicat.
Ana Rotaru
Ana Rotaru2 ani în urmă
Am fost la vopsit la Mihai de 3 ori, cea de-a treia oara fiind ultima data cand merg la el. Initial a fost ok, m-a ajutat sa-mi repar greselile de colorare facute inainte, insa la ultima sedinta ceva s-a intamplat. Am iesit de la salon cu jumatatea de sus a parului mai deshisa (blond rece), si cea de jos mai inchisa (un blond cald).
Fiind foarte sigur pe el ca a facut ce trebuie, m-a convins si pe mine de acelasi lucru. Dupa cateva ore, in aceiasi zi, l-am sunat la o reprogramare sa-mi repare ce stricase, si normal, ca nu avea nimic liber in viitorul apropiat. Singura solutie care mi-a propus-o a fost sa cumpar tot de la el un toner si sa-mi inchid partea de sus acasa.

Inteleg ca nu intotdeauna rezultatul este cel asteptat, dar de ce sa nu recunoscut si sa incerci sa repari cand ceva ai stricat? Presupun ca cererea este prea mare pentru a-ti mai pastra clientii mai vechi...
Gabrielle Brezoi
Gabrielle Brezoi3 ani în urmă
Cand treci pragul Studioului ai parte de doua gazde super primitoare. Ele sunt mereu gata sa iti ofere tot ce au mai bun pe masa lor de lucru. Produsele profesionale au si ele rolul lor important dar daca nu esti capabil sa le folosesti este egal cu zero. La Anca si Mihai nu e cazul de asa ceva cu maiestria si priceperea de care dau dovada si felul cum te fac sa te simti in "casa" lor nu ca un musafir oarecare ci ca un perienten/cunostinta veche... Ceea ce pentru mine a insemnat foarte mult.
Cand iesi din casa lor pe langa faptul ca esti incarcat cu energie pozitiva dar si cu un par absolut superb.
Felicitari copii pentru toata daruirea pe care oferiti accelora care va trec pragul si care pleaca de la voi extrem de fericiti.
Emilia Dumitrescu
Emilia Dumitrescu4 ani în urmă
Mihai Studio Hair Salon,este locul unde ma simt ca acasa.Datorita Ancutei, am acceptat provocări, care m-au surprins într-un mod extraordinar. Ancuta este foarte pricepută pe tot ceea ce înseamnă colorate,decolorare,impletituri, si desigur multe altele.Este hair-stylist-ul care iti mângâie podoaba capilara!!
Violeta Grosu
Violeta Grosu4 ani în urmă
Este singurul salon unde vin de foarte multi ani si imi place mult de tot. Pe parcurs am acceptat provocari si am fost extraordinar de multumita. Anca este o persoana cu foarte multa rabdare, profesionista si draguta. Recomand cu caldura si incredere acest salon minunat si cu preturi foarte bune!
Georgiana Coman
Georgiana Coman4 ani în urmă
Pe langa faptul ca sunt profesionisti in adevaratul sens al cuvantului, Anca si Mihai sunt si oameni deosebiti, mereu cu zambetul pe buze. La ei atmosfera este placuta, nu te simti ca intr-un salon obisnuit unde nu auzi decat zgomotul uscatoarelor de par. Recomand cu caldura!
Badu Alexandra
Badu Alexandra2 ani în urmă
Mihai si Anca sunt in adevaratul sens al cuvantului niste profesionisti in materie de hair styling. Primesti pe tot parcursul schimbarii informatii despre proces si pleci de acolo cu un par minunat dar si cu noi cunostinte despre par. Atmosfera este foarte placuta. Totul la superlativ ! Felicitari!!!
Atentia asupra clientilor si a parului acestora este pe primul loc in acest loc.
Denisa Irimescu
Denisa Irimescu2 ani în urmă
Oameni deosebiți! Adevărați profesioniști, atât Anca cat și Mihai!❤
Locații recomandate