/Bucuresti/Coafor

Heaven Beauty&Wellness Studio

Strada Viorele 4, București 040426, România

Heaven Beauty&Wellness Studio
Coafor
4.9
71 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C476+RR București, România
+40 765 653 715
studioheaven.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–19
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ramona Dumitru
Ramona Dumitru2 ani în urmă
Salon primitor,călduros,rafinat,profesionist,un loc unde te simți ca acasă.Fetele sunt excepționale,primitoare,călduroase,prietenoase,profesioniste,devotate și pun pasiune în ceea ce fac.Respecta și cunosc dorințele clientului oferă sfaturi pentru un nou look o noua culoare și bineînțeles cum sa-ti aranjezi singura parul.Te simți răsfățat și special în acest salon pentru ca totul este pentru tine .Recomand cu căldură acest salon unde pur și simplu te simți ca acasă. Felicitări întregii echipe mult succes și va doresc cliente minunate la fel ca voi.
Deni Vintila
Deni Vintila2 ani în urmă
Un salon profesionist si foarte placut. Desi locuiesc in zona, l-am descoperit destul de tarziu, iar de atunci a devenit salonul la care merg de fiecare data. Personalul este foarte dragut, amabil si foarte bine pregatit. O placere sa mergi aici.
Alina Comandia
Alina Comandia2 ani în urmă
Merg la acest salon de foarte multi ani, desi nu mai locuiesc in acea zona, dar orice sacrifiu merita! Un salon primitor, curat, cu personal foarte bine pregatit si zambitor! Recomand cu mare drag!
Cristina Barsan
Cristina Barsan2 ani în urmă
Salonul este intr-o zona foarte buna aproape de 2 metrouri (Timpuri noi si Tineretului) si multe autobuze. Personalul este profestionist si respecta toate regulile de sanatate (e.g. toata lumea este vaccinata, masca purtata corect etc.). Eu sunt clienta de 15 ani de zile si recomand cu mare caldura mani pedi semi, coafatul sau tratamentele de fata.
Camelia Similea
Camelia Similea2 ani în urmă
Merg des la acest salon, pentru Claudia care este o coafeza minunata. Vin tocmai din Aviatiei special pt mâinile ei talentate. Recomand cu căldură serviciile ei.
În plus, locul este curat, fetele sunt amabile.
Tapu Madalina
Tapu Madalina2 ani în urmă
Ador fetele de la Heaven. De fiecare data abia astept sa merg la fetele frumoase, amabile, prietenoase si profesioniste. Alexandra & Ada fac minuni din unghii, Rodi & Elly te fac si mai frumoasa decat esti rasfatandu-te iar Ioana si Claudia iti dezmiarda parul. Toate fetele sunt de nota 10+.
Hendrea Carmen
Hendrea Carmen2 ani în urmă
Servicii profesionale si personal foarte dragut.
Madalina Dumitru
Madalina Dumitru5 ani în urmă
La acest moment, această locație are urmatoarele atribute: seriozitate, profesionalism. Salonul e amenajat cu gust. Cred ca ar fi potrivit sloganul: "don't stress anymore and relax!" ("I have fun with Rodica")
Locații recomandate