/Bucuresti/Coafor

Cati Studio

Bulevardul Carol I 57, București 030167, România

Cati Studio
Coafor
4.7
97 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4Q7+25 București, România
+40 21 311 8443
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–18
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ana Botezatu
Ana Botezatu3 ani în urmă
De peste 5 ani ma bucur de serviciile oferite de echipa salonului si mereu am plecat incantata de servicii, mai ales cand m-am vopsit. Pasiunea si profesionalismul sunt caracteristicile ce definesc acest salon.
Aura Chitu
Aura Chitu4 ani în urmă
La Cati vin de 15 ani si sunt foarte multumita de servicii. Dupa fiecare tuns si vopsit am fost remarcata de cei din jur pentru maiestria imbinarii culorilor, insa "frumusetea" cere timp. Ca sa poti arata impecabil, alocati-va 3-4 ore (din experienta, pentru ca imi fac si suvite). Nu veti regreta, pentru ca va veti si relaxa (ex: cat se aplica vopseaua, masajul de la scafa). Merita!
La cosmetica Madalina este foarte draguta si amabila. Pe aceasta directie, merg doar la pensat (imi place foarte mult) si la evenimente mai speciale penttru machiaj.
Elena Stan
Elena Stan4 ani în urmă
Super echipă! Cele mai noi produse si tratamente pofesionale! Educație in ceea ce priveste modul de ingrijire a parului! Specializare de top in materie de blond 🤩 si tratamente de indreptare a parului! Cele mai bune servicii! Love you girls! Keep up the good work! You are the best! ❤🤗
Iuga Cristina
Iuga Cristina4 ani în urmă
Sunt clienta a acestui salon de 3 ani zile. Nu am nimic de reprosat, deoarece fetele sunt coordonate de un expert in acest domeniu, iar de fiecare data rezultatele imi depasesc asteptarile. In acesti 3 ani, am trecut prin transformati ale parului, de la blond deschis la ciocolatiu, de la plete in vant la un bob lung si pot spune ca de fiecare data am fost surprinsa prin unicitatea parului meu. In prezent, imi intretin podoaba capilara cu un tratament botox ce contine keratina. Il recomand cu caldura.
Carmen vasilescu
Carmen vasilescu4 ani în urmă
Experienta mea in acest studio a fost ravisanta.Hair stylistul acestui coafor uimește prin stil,experienta,cunostinte vaste nu numai in îngrijirea părului cat privind compozitia produselor folosite.Atmosfera este relaxată,fondul muzical calm,conversațiile spumoase,iar mulțumirea ta ca si client,la final este totală,privindu-te in oglinda.Fiind vorba despre un salon central,pretul Ok!
Corina Ene
Corina Ene2 ani în urmă
De mai bine de 10 ani i-am acordat incredere mainilor si mintii ei. Recomand cu tarie profesionalismul si devotamentul pe care l-am primit de fiecare data cand ajung la Cati’Studio. Iti multumesc Cati pentru rabdarea si rasfatul ce il oferi parului meu!🤗
Andra Pineta
Andra Pineta2 ani în urmă
Un salon, cu servicii si produse de calitate, care reușește sa-si pastreze clientii (de la infiintare) datorita profesionalismului si obsesiei pentru curatenie/ igiena. Este specializat atat in tunsori si coafuri moderne, cat si in vopsit....
Anastasia Gavrila
Anastasia Gavrila2 ani în urmă
De 5 ani ma bucur de serviciile oferite de echipa salonului si cred ca pasiunea si profesionalismul sunt cele mai importante calitati. Recomand cu toata inima, as da 10 stelute, nu doar 5. Bravo, Cati!
Locații recomandate