/Bucuresti/Coafor

Tusen Takk ✂

Strada Măguricea nr 2, București 077190, România

Tusen Takk ✂
Coafor
4.6
235 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F3JX+29 București, România
+40 799 018 052
tusentakk.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–18
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Elisa Popa
Elisa Popa2 ani în urmă
Habar nu au să tundă.I-a luat 40 de minute să mă tundă in scări…ii tremura mâna,a fost penibil,era clar că se învăța pe mine…
Și nu am greșit locația cum fals afirma proprietarul,am avut programare astăzi de la ora 10 la locația Dvs din Aviației.
Raluca Luca
Raluca Luca2 ani în urmă
Mă tund la Adrian de mai bine de 2 ani și mereu am fost mulțumită. De această dată am optat și pentru vopsirea părului (balayage) și totul a ieșit perfect. Recomand cu drag!
Corina viciu
Corina viciu2 ani în urmă
Aveam programare la.ora 9 dar domnisorica de la cosmetica nu s a sinchisit sa vina la program. A anuntat dupa vreo 15 min de asteptare ca nu ajunge. Nu recomand mai ales ca si domnul care era la salon a avut o atitudine necivilizata, clientul fiind vinovat pt ca deranjeaza
Ovidiu Fosalau
Ovidiu Fosalau2 ani în urmă
Am avut parte de o tunsoare pentru păr creț ca la carte, super mișto și cu atenție la detalii. Prietenos, amabil și oferind explicații pentru fiecare pas. Mulțumesc, Adrian ! :)
Recomand cu căldură
Andreea Mocanu
Andreea Mocanu2 ani în urmă
Multumita de fiecare data, super profi echipa si foarte atenti la detalii, mereu punctuali. Recomand in special pentru tuns, balayage la Adrian
George Tacciu
George Tacciu3 ani în urmă
Locatia se afla la scurta distanta fata de statia de metrou iar daca te deplasezi cu masina, cu un minim de efort gasesti loc de parcare in vecinatate. Este curata, dotata modern, aerisita cu personal amabil, vesel si pregatit din punct de vedere profesional.
Recomand cu drag
Alina Ganea
Alina Ganea2 ani în urmă
Amabilitate curățenie, profesionalism!
Lucian Nestor
Lucian Nestor2 ani în urmă
Pentru prima data in aproape 14 ani voi schimba frizeria. Ce-i drept, nu a fost intotdeauna aceeasi, fiind prima data Lorexa, apoi Scorpio Salon si actualul Tusen Takk. Am fost tuns, ca de fiecare data, mereu multumit. Friezul meu din conversatia mea cu el, mi-a spus destul de clar ca el nu crede in virus, el purtand masca din obligatie cat ma tundea. Toti angajatii de acolo, cel putin barbatii, in afara lucrului, nu poarta masti inauntru. Am vrut sa platesc cu cardul si mi s-a spus ca nu le merge pos-ul. Ok, am zis ca merg in promenada sa scot de la bcr, dar domnul manager mi-a zis si a insistat usor ca mai bine scot de de la Raiffeisen care e aproape si imi deconta din tuns valoarea comisionului. Eu zic ca ma stie tot personalul de acolo, inclusiv el. Nu stiu de ce ar fi avut impresia ca as pleca fara sa platesc. Eu habar nu aveam cat comision cere bcr-ul, dar dansul m-a asigurat ca e maxim 5 lei la toate bancile. Am facut ca el, m-am intors, mi-a facut discount 5 lei si am plecat. Imediat dupa asta m-am interesat si am aflat ca acel comsion este 15 lei. M-am intors si am explicat situatia si mi s-a dat peste bot ca ei nu au obligatia sa imi plateasca mie comisioanele, desi domnul manager s-a oferit singur sa o faca. Friezul meu mi-a facut aceasta observatie, si faptul ca eu trebuia sa vin de la inceput si cu cash in cazul in care nu merge plata cu cardul. Nu cred ca e treaba lor sa imi spuna cum trebuie sa achit eu serviciile lor. Mi s-a zis ca poate sa nu mearga pos-ul din varii motive, printre care si din cauza lipsei curentului. Fara curent ei nici nu mai pot tunde, deci nu avea nici un sens afirmatia. Dar ce asteptari sa ai de la oameni care nu cred in virus sa inteleaga ca incerc sa evit pe cat posibil bancnotele in astfel de perioade si doar sa pastrez ceva marunt pentru bacsis. Domnul manager a vorbit in necunostinta de cauza. Comisioanele nu sunt aceleasi la toate bancile. Nu trebuie sa imi achiti tu comisionul, dar nu incerca sa faci pe desteptul si sa creezi incurcaturi nenecesare pentru care nu iti asumi responsabilitatea. Mai degraba trebuia sa va mearga voua plata cu cardul decat sa fi venit eu cu bani cash la mine.
Locații recomandate