/Bucuresti/Coafor

Illusion Nail & Beauty Center

Str. Barbu Văcărescu 13, București, România

Illusion Nail & Beauty Center
Coafor
4.7
105 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F433+HV București, România
+40 766 303 117
illusion-beauty.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 9–17
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alexandru Ioan Bicu
Alexandru Ioan Bicu2 ani în urmă
Super staff și super măiestrie. Cu toate ca a durat, suficient de mult, rezultatul final a fost uimitor. Mulțumesc mult Illusion!

(Poze septembrie 2020)
Alina Cismasu
Alina Cismasu2 ani în urmă
Comunicarea cu clientul - extrem de necivilizata, în special domnu' patron, cel care se ocupa de încasări și rezervări.
După ce am așteptat 3 săptămâni sa îmi vina rândul la programare mi-a fost anulata cu o zi inainte. Am sunat imediat ca să aflu motivul și am fost informata pe un ton agresiv și deranjat de domnu' patron ca nu am confirmat pana la ora 16 în ziua de dinainte. Eu sunt clienta veche,cel puțin 4 ani de manichiura și pedichiura doar la ei, și eu și fiica mea.
Este perfect adevărat ca niciodată, nici măcar odată, nu s a putut plati cu cardul ("nu funcționează POS") și nici nu am primit bon fiscal - totul se face la negru intr-o sublima evaziune fiscala !
Pe de alta parte, serviciile fetelor sunt excelente, am fost întotdeauna extrem de mulțumită de prestația lor.
Din păcate domnu' strica firma si renumele vorbind intr-un mod execrabil chiar și cu clienti vechi, anulând programari vechi de 3 săptămâni ( probabil în funcție de mărimea lucrării respectiv al banilor încasați, bineînțeles fără bon fiscal ).
Mihaela Macoveanu
Mihaela Macoveanu2 ani în urmă
Am fost pentru prima data la acest salon si am ramas placut impresionata de serviciile oferite. Dupa doua escuri la alte saloane unde mi-au ars parul si m-au tuns exact cum am spus sa nu ma tunda, Andrei a reusit sa ma tunda, cat a mai putut, si sa-i dea o forma pe care o pot aranja singura si foarte repede. Multumesc mult. Voi reveni la acest salon si pentru alte servicii.
Saru Sa
Saru Sa2 ani în urmă
Ambianta plăcută, locatie frumoasa, personal calificat, servicii foarte bune, comunicare eficienta și rapida în ceea ce privește programarea, preturi care reflecta raportul intre calitatea materialelor cu care se lucreaza, pregătirea personalului, locatia
și probabil mulți alți factori care completează business-ul.
Manuela Avrig
Manuela Avrig4 ani în urmă
Cea mai buna prietena a mea si-a facut unghiile aici pentru nunta. Rezultatul se poate vedea cu ochiul liber :D Fetele au fost atente la fiecare detaliu si vreau sa spun ca manichiura a durat si in luna de miere. Super profi!
Petruta Graur
Petruta Graur4 ani în urmă
The best girly manicure! Multumesc, Illusion Nail & Beauty Center pentru unghiutele de domnisoara de onoare!
Mirela Stanca
Mirela Stanca4 ani în urmă
Pentru mine a fost o revelatie sa merg la acest salon.
Am aflat ca poti sa iti pui unghii cu gel fara sa simti un strop de durere, ca poti avea unghii un pic mai mari de primul numar si totusi sa nu le simti artificial si sa nu te impiedice in activitatile zilnice. Si nu doar asta. Dar pentru a va convinge, va recomand sa mergeti la acest salon de profesionisti.
Sper din tot sufletul sa imi mentin aceeasi parere la fiecare vizita pe care o voi face, pentru intretinerea gelului.
Felicitari pentru personalul pe care il aveti!
Raluca Raluca
Raluca Raluca2 ani în urmă
Foarte mulțumită de serviciile Elenei de la cosmetica. Voi reveni cu placere si voi incerca si alte servicii ale salonului. Mulțumesc!
Locații recomandate