/Bucuresti/Coafor

Salon Enjoy

Strada Sergent Constantin Ghercu, București 060201, România

Salon Enjoy
Coafor
4
469 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3V4+WR București, România
+40 755 771 144
salonenjoy.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–21
Duminică: 11–16
Scrie o recenzie
Remus Manoila
Remus Manoila2 ani în urmă
Așteptat 35 de minute. Tuns 5 minute. Nu știe să ia cu 0 pe margini că cică e mult mai complicat și costă mai mult. Am specificat că plătesc diferența. A luat cu 0,5 și a zis că ăla e zero. Ar suna amuzant, dacă nu ar fi stupid. Șpagă 10 lei din bun simț. Plată tuns 45 lei(fără spălat) deși pe site pentru tuns doar cu mașina e 25 ron. Total 55 lei pentru un tuns nu mediocru, ci dezastruos...a trebuit să merg în altă parte după și să repar sluțeala. Când am întrebat pentru ce e prețul asta mi s-a spus pe un ton superior și jignitor că dacă știam că nu îmi permit trebuia să nu mai vin. Atitudine de mahala. Nu recomand sub nicio formă!
Cristiana Gheorghe
Cristiana Gheorghe2 ani în urmă
Am fost la salon pentru a-mi face unghiile cu gel la Andreea si pe langa faptul ca nu mi le-a facut cu gel asa cum am specificat eu, ci cu oja semipermanenta, au fost cele mai prost facute unghii pe care le-am avut vreodata. In plus, domnisoara mi-a spus ca unghiile mele sunt facute cu gel desi era clar ca acestea sunt facute cu oja semipermanenta(mi-am putut da seama de acest lucru dupa aspectul sticlei pe care a folosit-o) si am platit ca si cum mi-as fi facut unghiile cu gel. Dupa nici macar o saptamana, majoritatea unghiilor erau rupte.
Cosmin Condurache
Cosmin Condurache2 ani în urmă
Cred că reviewurile pozitive sunt cumpărate, altfel nu îmi explic. Am venit să mă tund aici pe baza acestor reviewuri și din contexte de proximitate. Cea mai mare greșeală! 35 de lei costă tunsul mai prost decât cu ciobul.
Sînziana Stanciu
Sînziana Stanciu2 ani în urmă
Poza asta spune tot. Am avut o programare la ora 20, 15.12. Mi-a taiat cuticula cu un clește, dar am zis ca poate e pielea mea mai sensibila. La 15 minute dupa am vazut asta…este ultima data cand mai vin aici!
Shareen Ka
Shareen Ka2 ani în urmă
O recomand pe Andreea pentru cele mai frumoase unghii! Este o profesionista si chiar este foarte atenta la detalii, ceea ce m-a si facut sa ii raman clienta fidela! De aproape 1 an imi fac unghiile la ea si nu m-a dezamagit niciodata, mereu revin cu drag la ea. Unghiile rezista si nu de putine ori le-am accidentat si au ramas intacte ❤️ Chiar recomand !!
Ema Ciocioc
Ema Ciocioc2 ani în urmă
Eu mi-am făcut întreținerea la unghii. După o săptămâna s-au rupt, nu recomand acest salon când vine vorba de manichiură… Am plătit prețul pentru unghii cu gel cu toate ca s-a folosit doar baza pentru semipermanent.
Ionut C.
Ionut C.2 ani în urmă
Salon inchis la 19:14 nubse respecta programul mentionat....
Helga Zgirie
Helga Zgirie2 ani în urmă
Este un salon pe care îl frecventez de un an și pot spune că am găsit servicii și oamenii de super calitate. Recomand cu toată încrederea acest salon.
Locații recomandate