/Bucuresti/Coafor

ABBATE 13 Septembrie 206

Calea 13 Septembrie 206, București 050723, România

ABBATE 13 Septembrie 206
Coafor
4.8
2 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
C3C7+3F București, România
+40 21 411 7648
abbate.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–21
Marți: 8–21
Mirecuri: 8–21
Joi: 8–21
Vineri: 8–21
Sâmbătă: 8–21
Duminică: 8–14
Scrie o recenzie
Gabriela Andronescu1 an în urmă
Gabi Dobrin, o profesionistă de exceptie, un om deosebit! Fiecare vizită la ea este o bucurie! Mulțumesc, Gabi! ❤❤❤
Ali Baba
Ali Baba2 ani în urmă
Programari incurcate de multe ori, la receptie sunt angajate persoane care nu isi fac treaba cum trebuie.
Anca Scurtu
Anca Scurtu2 ani în urmă
Prima data cand am mers, am fost foarte multumita de tuns si coafat, insa a doua oara a fost groaznic: O anume Stefania, cu pretentii de coafeza, nu are pic de profesionalism si bun simt, trateaza clientele “de sus” si aproape iti ordona sa te speli pe cap la salon, chiar daca parul tau e proaspat spalat. Iti misca capul de foarte multe ori si nu iti spune sa stai intr-o anumita pozitie, dupa care iti spune ca te va tunde stramb daca te mai misti.M-am simtit super incomfortabil su abia asteptam sa plec din cauza ei.De tuns nu mai spun, daca ma tundeam singura cred ca rezultatul era mai bun.☹️👎
Mizerie pe jos si igiena lasa de dorit, inclusiv periile si alte accesorii neigienizate.
Roxana Ilie
Roxana Ilie2 ani în urmă
Total invechiti cand vine vorba de vopsirea parului. Desi s-au folosit produse decente (Wella, Kerastase), persoana care mi-a vopsit parul nu avea habar de nicio tehnica noua de vopsit.
Am plecat catre ei cu parul la nivelul umerilor, saten si cateva fire albe pe care doream sa le ascund cu highlights/balayage si am plecat acasa furioasa, cu -450 lei mai putin in buzunar (apropo, cam scump pentru ceva ce putea sa imi faca si mama/sora/o prietena/oricine acasa!) si parul PORTOCALIU.
Decolorare grosolana la pensula de la radacina si data repede o vopsea peste de culoarea "piele de caprioara" (cuvintele dumneaei). Total pe langa ce se doreste in zilele noastre, in Anul Domnului 2021.

Un alt serviciu folosit a fost epilarea IPL. Iar, aceeasi experienta. Desi am observat rezultate (au un aparat bun), persoana care il manuia clar nu era profesionista pentru ca nu mi s-au transmis inainte anumitele restrictii specifice ipl-ului ex. nu ai voie sa iei ibuprofen/aspirina inainte de tratament, expunere la soare etc. ori mi s-a transmis cand ar trebui sa fie urmatoarea sedinta.
Elena paun
Elena paun2 ani în urmă
As dori sa fac o plangere fetelor de la receptie, sunt niste persoane needucate, cand raspund la telefon pentru programare, iti vorbesc in scarba, mai au putin si te injura ca le deranjezi.. nu este posibil asa ceva, sa iti fie sila sa suni sa te programezi si cand ajungi la salon sa te trateze intr-un stil extrem de nesimtit!! Angajati fete politicoase, nu toate puturoasele care n au chef de munca!
MARIA BIANCA
MARIA BIANCA2 ani în urmă
Am vrut o schimbare, insa am ajuns sa regret ulterior ca am ales acest salon. Am fost acolo pentru o tunsoare in v, care a iesit destul de bine si niste suvite blonde, care au fost un esec total. Nici pe departe ceea ce mi am dorit, prost facute, aveam 3 nuante in par, dintre care una era alba.
Si mi s a spus ca locul in care nuanta era alba oricum se acopera, deci nu este o problema...ceva de nedescris, mi s a aplicat apoi un nuantator care a mai ajutat putin, insa rezultatul tot era unul dezastruos.
Dupa cateva zile blondul din par a devenit mai mult galben, iar unele suvite erau, la loc, albe.
Ma abtin de obicei in a lasa recenzii proaste, insa nu vreau sa treceti prin ceea ce am trecut si eu cand mi am vazut parul, nevopsit pana atunci, distrus.
Am fost la Doina. Apelati la ea daca doriti doar o tunsoare, pentru vopsit mai bine fugiti.
Eu am avut noroc ca am gasit ulterior o echipa de profesionisti care mi au reparat parul pentru ca eram disperata.
Irina Lazar
Irina Lazar2 ani în urmă
Salonul la care merg cu drag de ani de zile. Pentru coafor și tuns, o recomand pe Doina, care are mâini de aur!
Raportul calitate-preț este excelent!
Mihaela Lucia Moise
Mihaela Lucia Moise2 ani în urmă
Am făcut o programare pentru tuns. Deși merg la Abbate de fiecare data când vin in București, a fost prima dată când am mers la salonul din 13 septembrie 222. M-am înțeles minunat cu Elena, i-am arătat ideile mele însă am lăsat decizia finală in mâinile ei și nu am regretat! Mulțumesc Elena!
Monica Lungu
Monica Lungu2 ani în urmă
Oameni frumoși , calitate foarte bună a serviciilor!
Locații recomandate