/Bucuresti/Coafor

Luiz Concept Salon

061089, Bulevardul Iuliu Maniu 73, București 061089, România

Luiz Concept Salon
Coafor
4.4
228 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C2M6+FM București, România
+40 734 519 021
luizconcept.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–21
Duminică: 9–18
Scrie o recenzie
Ferda Kamburoglu
Ferda Kamburoglu2 ani în urmă
Recomand. Am făcut cunoștință cu manichiura cu pudra organica datorita unei prietene și de atunci mă duc regulat. O recomand cu căldură pe Lucia- acum lucrează în salonul din Militari. Super pricepută, atenta la detalii, drăguță...
Laura Vlaicu
Laura Vlaicu2 ani în urmă
Sunt foarte multumita de serviciile acestui salon. Doresc sa o mentionez pe Georgi care reuseste de fiecare data sa imi ofere o manichiura si o pedichiura perfecte. Apreciez creativitatea ei, modul rapid si usor in care opereaza si atentia pe care o ofera. Vin din partea opus a orasului pentru simplul motiv ca merita.
Aioanei alina
Aioanei alina2 ani în urmă
Bună tuturor, merg la acest salon de câțiva ani, sunt foarte mulțumită de serviciile oferite, atât pe partea de coafura cum ar fi tratamentul de păr cu produse vegetale, cât și pe partea de manichiura cu pudra organica.Voi reveni de fiecare data cu mare plăcere.
Mariana Gheorghe
Mariana Gheorghe2 ani în urmă
Am fost la Salonul Luiz concept din Militari timp de aproape doi ani.
Apreciez activitatea tinerelor fete care lucrează acolo.si as menționa pe Georgi și Maria adevărate profesioniste.
In schimb proprietara salonului se comporta execrabil.am avut o programare pe care chiar dumneaei a stabilit-o dar pentru ca a încurcat programările s-a comportat oribil.
Păcat ca fetele își fac treaba foarte bine. Proprietara salonului face o atmosfera de mahala.Nici vorba de anulat programarea de către mine sau alte aberații de genul asta.
Oricum am văzut multe comentarii negative despre nerespectarea programarilor
Voi evita de viitor acest salon atât eu cât și cunoștințele mele.
Ruje Ruje
Ruje Ruje2 ani în urmă
Luiz Concept este un salon unde te simti in siguranta si pleci fericit. Am aceasta experienta de 5 ani, fara exceptii. Fetele sunt profesioniste, masurile de igiena se respecta, iar raportul calitate-pret este de neegalat. In opinia mea, toate recenziile negative sunt exceptii si nu regula acestui salon.
Elena Dragomir
Elena Dragomir2 ani în urmă
Demult nu am mai plecat fericita de la unghii. Mereu am intalnit fete care,prin purtarea lor,tensionau atmosfera. Astazi am plecat cu un super vibe si cu unghiutele cele mai frumoase si cele mai finuțe. Recomand cu drag,in Militari!
Multumesc,Maria! Esti deosebita!❤🥰😘
Andra
Andra2 ani în urmă
Unghiile ies un pic mai groase decât cu semi dar sunt foarte rezistente și arată FOARTE BINE. Dar nu recomand! M-am dus cu ojă semipermanentă care mi-a fost dată jos complet (asa am crezut) pentru a fi pusă pudra. Când am revenit la a doua manichiură cu pudră am descoperit că s-a dezvoltat MUCEGAI pe 3 unghii. Am mai dat o șansă, la promisiunea fetei că a curățat cum trebuie, dar surpriză, nici la următoarea vizită nu scăpasem. Chiar și după înlăturarea completă a materialului, o unghie este foarte afectată.
Adela Ruca
Adela Ruca2 ani în urmă
Sunt foarte mulțumită de acest salon: curat, modern, respecta regulile de bun-simt precum și cel de combaterea a infectării cu Covid sau altele. Manichiura cu pudra organica este mult mai ne-daunatoare fata de celelalte tipuri de manichiură.
Fetele care lucrează aici au fost mereu foarte ok: profesioniste foarte bune, amabile.
Manichiura a ieșit mereu foarte bine.
Mi-e greu sa cred comentariile negative.... merg constatat sa-mi fac unghiile de peste 6 luni ...
Locații recomandate