/Bucuresti/Coafor

Ellegance Spa

Str. Serg. Nicolae Florescu 1, București, România

Ellegance Spa
Coafor
4.2
52 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
94HP+X5 București, România
+40 31 426 0466
ellegancesalon.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Andreea-Daniela Bîșcă (Ada)
Andreea-Daniela Bîșcă (Ada)2 ani în urmă
Doamna de la receptie avea masca sub barbie, doamnele de la coafura ba aveau, ba nu aveau masca, ba o purtau doar de forma... am fost la cosmetica, nu stiu daca s-a purtat masca pentru ca am stat cu ochii inchisi la pensat, dar cand am ajuns la receptie, masca doamnei de la cosmetica era sub barbie, in conditiile in care eu am purtat-o corect tot timpul cat am stat in salon. Inteleg ca s-au mai relaxat masurile, dar este inca pandemie. In plus, abia acasa am observat ca sprancenele mele sunt efectiv ciopartite...una este mai scurta si alta mai lunga, in conditiile in care la cosmetica te duci tocmai ca sa ti se repare astfel de defecte, pentru ca stim si noi ca fata noastra nu este perfect simetrica...iar spranceana mai scurta este efectiv oribila, este mai scurta decat ochiul... va trebui sa ascund asta mereu din machiaj pana creste la loc...

Later edit: daca nu as fi observat acasa dezastrul de la sprancene, as fi trecut cu vederea alte neajunsuri, pentru ca era un salon aproape de casa si imi convenea sa vin aici... dar asa, nu mai am curaj sa incerc niciun serviciu
Iuliana Onita
Iuliana Onita4 ani în urmă
Mizerie crasa! Serviciul de pedichiură execrabil. Lipsa instrumentar, chiureta va spune ceva? Prosop murdar, pătat, rupt, culoare nedefinita. Dezamagitor...
Oana Pirjolea
Oana Pirjolea5 ani în urmă
Desi acest salon are program sambata pana la ora 21.00, esti primit daca d-na care tunde are chef inaintea programului. Am fost cu baietelul meu la ora 19.50 si am fost certata ca la ora asta vin? Ea a muncit din greu astazi si nu mai are chef/ timp. La replica ok, dar schimbati programul ca este flexibil sambata in functie clienti sau chef, a continuat sa comenteze. Doamna in cauza se vopsea si probabil isi luase o pauza binemeritata cu o ora inainte sa i se termin programul. Salon de cartier cu oameni de un profesionalism care lasa de dorit.
Petite tortue
Petite tortue5 ani în urmă
Am fost clienta salonului pentru epilare definitiva musatata si barbie, mi s-a spus ca 6 sedinte sunt suficiente, dupa 6 sedinte nu se miscase un fir de par. Am ajuns la 9 sedinte, eu inca nelamurita de lipsa rezultatelor. Mi s-a spus ca sunt cliente care fac si 15. Cred ca si daca faceam 125 nu s-ar fi vazut nimic. Am platit 9 sedinte pentru ZERO rezultate si asta a fost. Acum mai bine de 5 ani am facut 30 de minute de masaj de relaxare pentru....35 de lei. Masajul ok, nimic iesit din comun, dar pretul nejustificat de mare. Clar nu recomand, decat daca vreti sa aruncati cu banii pe fereastra. Nimanui nu i-a pasat ca vin de peste 2 luni si aparatele lor nu dau nici un rezultat, ridicau din umeri. Si daca intereseaza pe cineva, nu am prmit niciodata bon pentru absolut nimic platit in acest salon.
Lidia Negoita
Lidia Negoita5 ani în urmă
Am fost de 2 ori la ei. Solarul este foarte suspect iar la manechiura a fost cea mai neplăcută experiența( Lucrează neglijent, ustensile ruginite). Nu știu despre celelalte servicii pentru că nu le-am incercat.
Laura Murariu
Laura Murariu5 ani în urmă
Deplorabil!! Manichiura facuta fff prost, oja semi aplicata peste cuticula. Iar partea de coafor, am iesit cu parul distrus si fara bani si necoafata. Infiorator!!!!
Elena Vasilescu
Elena Vasilescu6 ani în urmă
M-au interesat terapiile alternative, dar exista si servicii in domeniul spa.
Atmosfera placuta, curat, dar toate serviciile sunt oferite la etaj. Scara de acces poate face probleme persoanelor cu dificultăți la mers.
Sorina Vasile
Sorina Vasile2 ani în urmă
Foarte curat si personalul extrem de amabil. Tratamentul facial este de vis!
Locații recomandate