/Bucuresti/Coafor

Saloanele De Coafor Si Frizerie Alma

Șoseaua Alexandriei 129, București, România

Saloanele De Coafor Si Frizerie Alma
Coafor
4.2
84 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
92XW+C8 București, România
+40 768 247 344
saloanele-de-coafor-si-frizerie-alma.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 8–20
Duminică: 8–14
Scrie o recenzie
Dumitru Ilie
Dumitru Ilie2 ani în urmă
Patronul nu stie sa vorbeasca cu clienti,iar angajati isi bat joc de clienti,mi-a gresit barba,ma taiat pe fața,nu au scule cu ce sa lucreze se imprumuta de la un angajat la altul lucreaza mizerabil,nu schimba lama si primeste clienti in salon fara mască.
Nicoleta Ranzburg
Nicoleta Ranzburg2 ani în urmă
Angajatii jos palaria pt ei insa acest domn patron de la salonul care este aproape de cora alexandriei este de o nesimtire grosolana isi permite sa tipe si sa ma jigneasca pe mine clinta veche a salonui pt simplul fapt k mai aveam 30 de ora pana la programare si am iesit pana afara si acest motiv si-a permis sa imi spuna vorbind foarte urat daca am plecat afara mi-a luat locul alta clienta. Sa va fie rusine Domnule ca de la mine va intrat bani in buzunar lunar si nu aveti nici un respect de cei ce va calca pragul de ani de zile!
Ana Ionita
Ana Ionita4 ani în urmă
Am avut parte de o tunsoare în mai puțin de 5 minute, atât de rapida și "profesionista" a fost tipa. M-a tras de păr în ultimul hal, atitudinea ei a lăsat de dorit și ca să fie treaba treaba, bretonul meu nu a fost tuns corect. Nu are aceeasi lungime, trebuie sa ma duc în alt loc, sa mai salvez ce a rămas din par!!
Iulian Andrei
Iulian Andrei4 ani în urmă
Anul trecut, buni. De anul acesta... praf m-au făcut. Nu mă înțelegeți greșit, își fac foarte bine treaba normal, dar acum au o angajată nouă căreia i-am cerut să îmi înjumătățească bretonul și să fiu tuns scurt pe laterale și în spate. In schimb a băgat mașina pe vârful capului și dă-i nenică! Nu mai vin aici. Arat de parcă sunt scos din pușcărie.
Dobre aurelian
Dobre aurelian4 ani în urmă
De 12 ani ma tund la dânșii si eu si copilul.. mereu a fost cum ma asteptam. Si preturile sunt ok.. Si cel mai important lucru e ca nu stai foarte mult.. la tuns fetele se misca foarte repede..
George ilie
George ilie4 ani în urmă
Am fost pt unghii,super,domnul patron stie antradevar sa prețuiască clienti,ma întorc întotdeauna cu plăcere,felicitări Alma salon
Popa gabrila
Popa gabrila4 ani în urmă
Patronul are atitudine ofensiva fata de angajate....te face sa nu mai te te întorci în acest salon....păcat ca fetele sunt profesioniste
Alin Sima
Alin Sima2 ani în urmă
Cea mai proastă experiență pe care am avut-o.
Nu recomand nimănui .
Atitudinea unor oameni de acolo lasa de dorit si cand vine vorba despre pricepere . Nu mai zic.
Locații recomandate