/Bucuresti/Coafor

Nofry Style

Strada Frunzișului 1, București, România

Coafor
3.8
5 recenzii
5 comentarii
Indicații de orientare
93WW+H9 București, România
divahair.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Elena340 zile în urmă
In data de 24.05.2023 dimineata am fost personal la salon, solicitand o programare la cosmetica (epilat), care mi-a fost facuta pentru ora 15,00. Am revenit la ora 15 si am fost pusa sa astept jumatate de ora. Cand in sfarsit a inceput serviciul de epilare, cosmeticiana m-a oparit efectiv cu ceara in zona axilei, am tipat de durere. Mi-a raspuns ca nu poate sufla in ceara pentru ca poarta masca, iar la final tot ea m-a jignit, spunandu-mi ca nu ma spal suficient si ea este sensibila. Am achitat cash serviciile, pentru care mi s-au cerut 45 lei, si NU AM PRIMIT NICIUN BON FISCAL.
Am mai frecventat acest salon de cateva ori anterior si pot sa va spun urmatoarele:
- niciodata nu am primit bon fiscal (cel putin la plata cash)
- a existat o situatie in care la o sedinta de manichura, manicurista m-a ranit la mana, curgandu-mi o cantitate consistenta de sange. Nici atunci nu am primit nici macar scuze.
Racaru Maria
Racaru Maria2 ani în urmă
Georgiana Stoian
Georgiana Stoian2 ani în urmă
Jb Red
Jb Red4 ani în urmă
Totul este profesionist!!!
Magda Teodorescu
Magda Teodorescu2 ani în urmă
Încep prin a spune că am fost mulțumită de serviciile personalului, mai puțin însă de faptul că a trebuit să le atrag atenția să poarte mască. Este obligatorie. Viziera nu exclude masca, ci o include. Data viitoare, dacă nu veți înțelege să-i protejați pe clienți (și pe dumneavoastră), voi suna imediat la DSP. Riscați să vă fie închis salonul, și ar fi păcat!
Locații recomandate