/Bucuresti/Coafor

La baieti beauty salon

Strada Gheorghe Mandrea 6, București 021995, România

La baieti beauty salon
Coafor
3.9
58 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4MQ+9X București, România
+40 760 790 135
la-baieti-beauty-salon.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 13–20
Marți: 10–20
Mirecuri: 10–20
Joi: 10–20
Vineri: 10–20
Sâmbătă: 10–18
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Elena Filote
Elena Filote2 ani în urmă
Apropo de unele recenzii care le consider chiar răutăcioase , nu vreau sa se creadă ca am ceva in comun cu acest salon, eu una personal , pentru prima oară in acest salon mi s-a explicat de la început , prețul și ca poate sa realizeze ce am cerut eu iar rezultatul a fost peste măsura așteptărilor de bun.
Dragelor, va recomand sa nu luați in considerare recenziile ce va pot induce in eroare și sa va uitați pe pagina lor de Instagram și Facebook , unde cu siguranța va veți convinge de lucrările lor .
Eu una va recomand cu drag și încredere acest salon.🤗
D M
D M2 ani în urmă
NU RECOMAND ABSOLUT DELOC ACEST LOC.

Cand am fost eu se numea Mag of Beauty însă si atunci aveau 7 conturi de instagram…. acum se numeste La Baieti Beauty Salon sau
Mag Of Beauty Salon sau Magic for Hair by Cosmin ??!! ca e diferit numele peste tot. Initial nu am vrut sa las niciun review însă experienta avuta a fost clar cea mai proasta avuta la un salon !
Am aflat de acest salon de pe instagram unde se faceau oferte - am platit mult mai mult pentru ca aparent parul meu era lung + ca intre timp se modicasera prețurile ?!
Am avut programarea facut la ora 11 dimineata … deja de aici puteam sa imi dau seama ce fel de experienta urma sa fie… salonul era inchis pentru ca ownerul a intarziat ( de ce faci prima programare la 11.00 daca tu atunci deschizi?? )
Dupa ce am fost eu si inca 2 fete decolorate in timp ce stateam cu decolorantul pe par s-a dat comanda de pizza in salon… ok am trecut peste.
Ajutorul care era nou statea cate o ora, fara sa exagerez, sa usuce si sa îndrepte parul cu peria rotativă.
Într-un anumit punct se aglomerase atat de tare acel salon ținând cont de faptul ca lucrau doar 2 oameni încât nu mai stiai cine e angajat cine e client si cine a venit doar sa bea cafea si sa stea de vorba pe acolo! pentru ca aparent pe langa salon era si cafenea la cata lumea venea doar sa fumeze si sa bea cafea acolo... Genul de salon de cartier.
Te lasau cu vopseaua pe par / parul ud etc foarte multe pentru ca isi faceau overbooking de cliente si nu faceau fata.
Am stat 6-7 ore pentru un rezultat banal.
Pe langa faptul ca am plecat cu parul ars si total altceva decat ce cerusem mi s-a zis ca nu o sa prinda mov sau roz pe par… surpriza acasa cu o vopsea de la Mega a prins din prima :)
pe scurt o experienta mizerabil de lunga
durata de 6-7 ore exagerata pentru un balayage spalacit.
Andreea Marin
Andreea Marin4 ani în urmă
Am aflat de acest salon din promovarile de pe instagram. Mi-am facut o programare si am mers. Cea mai mare greseala! Au fost bani aruncati degeaba. Asa-zisul "hairstilist" Cosmin nu are nici cea mai mică treaba cu ceea ce se posteaza pe instagram. Pe lângă ca mi-a ars parul si m-a lăsat cu un galben pui in cap, "balayage" pentru el inseamna fix stilul "rădăcina crescuta". La spate, unde nu pot vedea, m-a facut terci..suvite de blond pui, amestecate cu un blond verzui si putin gri. Totul a costat 450lei, pornind de la oferta de 150. Desigur, am fost nevoita sa renunț la blond dupa aceasta experiență. Bani aruncati degeaba. NU RECOMAND!
Andreea Andreea
Andreea Andreea4 ani în urmă
Mulțumesc din suflet si romand cu încredere acest salon elegant, cu o echipa minunata unde simți cu adevărat ca cineva își da interesul sa pleci mulțumită și frumoasă, pentru ca deaceea mergem la salon! 🤗
As dori sa spun ca în ziua în care am fost în acest salon era o clienta în care am văzut cu okii mei în ce hal a venit cu un par nevopsit de aproape un an, unde la fel am văzut munca de cel puțin 5 ore și bineînțeles ca nu poți face ceva din prima cât timp nu vopsești și îngrijești parul la timp cum sa ai pretenția sa îți iasă ce vrei cât timp neglijezi sa mergi la salon asa cum trebuie o data pe luna, ceeea ce vreau sa spun este ca am rămas uimita eu ca om sa vad ca la final aceasta clienta lipsita de bun simt se targuia ca la piața pentru o suma de vreo 400 lei în condițiile în care și-a făcut decolorat și vopsit, Rușine!!!
Să fim realiste un decolorat cu vopsit în ziua de azi costa cel puțin 500/600 lei și la un par destul de lung și voluminos asa cum avea acea doamnă, Rușine!!!
Recomand sa va selectați clienți nu meritați sa va injositi cu astfel de oameni ce merg o data pe an la salon și spun asta pentru ca și eu am stat cel puțin 5 ore în salon și am văzut cata munca este și puneți suflet în tot!
Mult succes în ceea ce faceți meritați toată stima și respectul! 🤗
Mihaela Avram
Mihaela Avram4 ani în urmă
Bun ! Eu de 5 ani , tot ceea ce a ținut de părul meu a fost in acest salon ! Am avut și alte înclinați adiacente către alte saloane și chiar am fost foarte dezamagita ! De când îi știu pe membri salonului am învățat că este o munca foarte grea ! Când ești vânzător prin magazine , farmacist , doctor , profesor , iar aici nu jignesc pe nimeni , dar când ești de o altă meserie nu poți sa știi cât și cum muncește celălalt și cum face totul , spun aste pentru că de multe ori am fost acolo când veneau fete cu poze și spuneau; Eu vreau ca aici ! Cum sa explic eu asta .. E ca și cum ai merge la un chirurg plastician și tu Viorica vrei sa arati ca Rihana.. Nu se poate ! Trebuie ceva munca sa fie totul cum îți dorești ca nici vopseaua asta nu creste in pomi și nu o pui așa ca sa fie acolo ! Am fost de nenumărate ori “vopsita acasă cu 30 de lei” și ce sa credeți ? Eram de 30 de lei vopsita in cap ... Cunosc munca oamenilor ăstora din ciuda faptului ca îmi sunt prieteni de 5 ani și știu cât au muncit ... Închei spunând ca atunci când nu ai habar e foarte mișto sa pui 12 persoane la fel ca tine ... sa dea niște recenzi negativiste ca îți sunt ție cunoștințe și uite ce ușor se poate face rău doar , cand nu ai habar ce înseamnă aia a fi un hairstylist , nu știi cu ce se mănâncă și ce se face aici , dar spui ca nu ai primit ceea ce îți doreai ! Faceti și ați făcut mereu o treaba buna ! Deci hai cu 5 stele 😘
Andreea Henteș
Andreea Henteș2 ani în urmă
Cel mai bun salon la care am fost pana acum. Este micuț, restrâns si practic. Totul este dezinfectat periodic si baietii nota 10/10. Am fost sfatuita ceea ce m-ar prinde cel mai bine si mi s-au explicat toate procedeele. Am fost intrebata pe durata ședinței daca doresc o cafea/apa/suc/gustari si daca fumez sa imi poata acoperi capul sa pot ieși. Atmosfera era super comoda. Va recomand cu mare drag acest salon si felicitari inca o data pentru treaba pe care o faceți băieți ❤
Iulia iul
Iulia iul2 ani în urmă
Daca vreti sa va decolorati indiferent de starea parului acesta este salonul. Daca vreti sa ajungeti blond o va face dar atat. Nu stie sa faca culoarea dorita la nici o clienta. Am fost la decolorare si au fost aproximativ 5 fete in aceeasi zi cu aceeași culoare banala. El nu face un blond anume, el te decoloreaza apoi iti arunca un mov in cap ( sampon cred ) care toate fetele ies la indigo. Toate fetele din ziua in care am fost erau mov pe par si nu blondul cerut. Am avut timp sa le aud cu ce au cerut si cu ce au plecat inclusiv eu. Balayage nu exista , el doar vopseste radacinile inchis si apoi un mov aruncat. Repet pt decolorat salonul este bun dar tot ceea ce salonul promoveaza nu exista!!! In rest baietii sunt de treaba dar atat.
Adriana Mihaela
Adriana Mihaela2 ani în urmă
Guys sunteti geniali! M-am simtit asa bine la voi si cu siguranta o sa revin! Va recomand cu drag pentru ceea ce faceti! De la convorbirea telefonica pana la rezultatul final totul a fost ireprosabil! Un salon in care te simti rasfatata! Va multumesc pentru tot!
Locații recomandate