/Bucuresti/Coafor

Geta Voinea

Bulevardul General Vasile Milea 4, București 061344, România

Geta Voinea
Coafor
3.7
90 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3J2+C2 București, România
+40 755 829 980
getavoinea.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–20
Marți: 10–20
Mirecuri: 10–20
Joi: 10–20
Vineri: 10–20
Sâmbătă: 10–20
Duminică: 10–20
Scrie o recenzie
M V
M V2 ani în urmă
La ultima vizita Noiembrie 2021 nu a fost cea mai buna experiența. Personalul a fost amabil, dar lipsit de experiența. Tuns foarte prost.
SANDICA GLIGU
SANDICA GLIGU2 ani în urmă
Deplorabil! Locația cu mobilier vechi, depășit fizic și moral, curățenia lasă de dorit, m-ar fi servit cu o cafea dar era stricat aparatul, atmosfera rece neprimitoare. Hair stylist needucat( i-am cerut coafura a la Jacqueline Kennedy si mi-a răspuns ca nu e clienta lui, n-o cunoaște😅) dar obraznic. Când i-am explicat cum sa-mi aranjeze parul mi-a spus ca el e de top, nu poate face așa coafuri învechite… 😀 La manichiura, când sa se apuce de lucru nu mai avea oja recomandata, doamna foarte ok săraca, s-a chinuit cu ce a avut și și-a făcut treaba cu plăcere si bine. In concluzie, dacă te respecți, evita acest salon!
Alina
Alina2 ani în urmă
Pret nejustificat pentru serviciile slabe pe care le ofera salonul (Parul meu arata exact ca inainte. Desi doream o nuantare spre roscat, parul a ramas la culoarea naturala. Putea sa mi se specifice de la inceput ca nu va prinde culoarea pe parul meu, daca isi cunosteau cu adevarat produsele.)
Pe bonul fiscal nu se detaliaza serviciile, ceea ce rezulta ca nu ai siguranta ca fix acela trebuia sa fie pretul final…
Silviu Radulescu
Silviu Radulescu2 ani în urmă
Servicii de calitate superioara oferite de personal calificat, competent și amabil, ținut în mână ferm de fondatoarea rețelei, care este prezenta o data pe săptămână în acest salon și pune mâna personal la servirea clienților, multi fideli 👍👍👍🍀🍀🍀🌹🌹🌹🤗🤗🤗
Monica E
Monica E2 ani în urmă
Mani-pedi la doamna Gabi. Lucrat foarte curat și îngrijit. Recomand 100%
Simona Orbisor
Simona Orbisor2 ani în urmă
Un salon de înfrumusețare cu o ambianță deosebită, produsele folosite, respectiv, șampon, balsam și ulei pentru păr sunt profesionale, prețurile sunt corecte pentru locația "mall" dar mai ales pentru profesionalismul și talentul incontestabil al d-nei Geta Voinea
Sandra Radu
Sandra Radu2 ani în urmă
Am fost recet in salon si sunt extrem de dezamagita de calitatea serviciilor. Am optat pentru o schimbare de look, am aratat pana unde doresc sa-mi ajunga parul, insa m-am trezit cu el mult mai scurt. In plus, in timp ce era pe scaun fata de la receptie a venit la persoana care ma tundea sa-i spuna ca a venit o alta clienta care nu avea programare si sa o preia in 30 min., in timp ce pentru mine avea nevoie de 45 min. A acceptat si a inceput sa se grabeasca astfel incat sa termine in 30 min si a reusit, insa cu siguranta a fost ultima oara cand merg la "profesionistii" Geta Voinea.
Mihnea Constantin
Mihnea Constantin2 ani în urmă
Numai fițe și figuri. Se uita la tine cum ești îmbrăcat și îți răspunde într o silă de parca doamnele senior hair stylist sunt cel puțin doctori cu 2 facultăți.
Locații recomandate