/Bucuresti/Coafor

Salon Chez Elle

Calea Mosilor 268-270 Colt cu, Intrarea General Grigore Ipătescu, București 020885, România

Salon Chez Elle
Coafor
4.4
78 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4R8+6V București, România
+40 755 091 000
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–17
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Nicoleta Apostol
Nicoleta Apostol4 ani în urmă
Primele doua ori am fost tunsa foarte bine, cu rabdare - mi s-a filat parul si mi-au fost conduse varfurile. Ultimele dati 3-4 dati, nu stiu daca a fost o chestie de lene pentru ca eram deja clienta (si aparent nu mai trebuia sa fiu convinsa sa revin) sau daca nu am fost tunsa cu prea mult interes pentru ca nu am achizitionat alte servicii (vopsit, nu stiu ce tratament etc) care mi-au fost recomandate pentru parul de care ma plangeam ca nu aseza asa cum trebuie/cum stiam din experiente trecute ca trebuie sa se aseze. Parul nu mi se aseza cum trebuie pentru ca era tuns PROST de la o intalnire la alta si s-a acumulat o masa de par neglijat/nedirijat... nu pentru ca nu foloseam vopsele si sampoane "profesioniste" de la salon. Degeaba pui produse profesioniste pe un par tuns neprofesionist. In timp, mi s-a creat un fel de par-matura la ceafa la cat de mult a fost neglijat tunsul in zona aia (da, tuns in 2 timpi si trei miscari fara scaunel). Nu recomand si nici nu voi mai reveni la salon pentru ca profesionalismul inseamna si predictibilitatea serviciilor. Serviciul nu ar trebuie sa tina de dispozitia persoanei care tunde sau sa depinda de disponibilitatea clientului/clientei de a cumpara alte produse. Daca as fi crezut ca nu exista competenta nu as mai fi revenit a doua oara, insa din pacate ea este folosita aleatoriu.
Iulia Binu
Iulia Binu4 ani în urmă
Am ales acest salon pentru ca era in apropiere de apartamentul meu. A durat 2h un epilat inghinal si lung. De asemenea serviciul de slaba calitate. Dupa experienta traita, prefer sa ma deplasez la o distanta mai mare pentru servicii calitative.
Liviu Capsuna
Liviu Capsuna4 ani în urmă
Buuun , OFERTA 150 vopsit +nu stiu ce +nu stiu ce. Sun . Intreb cat costa pt par mediu si daca au loc a doua zi . Aveau loc (acum inteleg de ce )si zice :"Poate e ceva in plus peste 150 daca trebuie decolorat mai intai."
Nu stiu daca sunt mai multe coafeze , eu am nimerit la Nicoleta. Se apuca , decoloreaza(1,5 ore a durat discutia plus decolorat )si pune vopsea . Deci un vopsit blond , par mediu cu decolorat cu pudra . CAT A COSTAT ??? 700 LEI !!!
Nu am primit niciun bon .
Culoarea e frumoasa dar de banii astia puteam sa ma duc la Geta Voinea sau la Alina Dobranici (unde am dat 350 ) sau la orice hair stilist.
Asa ca FUGITI !!!!! Va va face pretul in functie de ce povestiti sau de cum sunteti imbracat intr.un jeg pe colt de strada. Sper sa piarda toti banii .
Oricum voi sesiza ANAF pt ca nu dă bon .
Constantin Teodor
Constantin Teodor4 ani în urmă
Serviciu de calitate, personal amabil care răspunde solicitărilor...
Violeta irina georgescu
Violeta irina georgescu6 ani în urmă
Salonul care iti aduce bucurie in sufletel , te face sa te simti frumoasa Si chiar esti.
Un masaj facut cu daruire si pretuire.....
Incercati , nU plecati fara Luminita fericirii in ochi
Adi Marin
Adi Marin6 ani în urmă
Da, am ajuns inopinat fără programe, m-a tuns o doamnă imediat și bine. Revin cu programe. Recomand. Prețuri normale.
Iulia Anghelescu
Iulia Anghelescu6 ani în urmă
Un salon cu o atmosfera calda si placuta. Preturile sunt rezonabile avand in vedere zona centrala a salonului iar fetele sunt profesioniste.
Stefan Filip
Stefan Filip2 ani în urmă
În locul vechiului salon "Chez Elle" se afla acum "Bright Beauty" ce oferă următoarele servicii: coafor, frizerie, manichiura, pedichiura, cosmetica, masaj. Personalul foarte atent la detalii, profesionist, ambianta extrem de plăcută.
Locații recomandate