/Bucuresti/Coafor

Ciufolici

Pta Amzei, 16-22, Bucuresti-Sector 1, Bucuresti, 10395, București 030167, România

Ciufolici
Coafor
4.3
332 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3VV+9W București, România
+40 21 316 9116
ciufolici.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–20
Marți: 10–20
Mirecuri: 10–20
Joi: 10–20
Vineri: 10–20
Sâmbătă: 10–20
Duminică: 10–20
Scrie o recenzie
Dimitri Г
Dimitri Г2 ani în urmă
Gine este extraordinara in relatia cu cei mici, am ramas surprins deoarece nu eram la prima experienta, iar pustiul a fost foarte incantat de tot procesul si a stat cuminte.
Dan Francu
Dan Francu2 ani în urmă
Am fost cu băiețelul nostru de 3 ani la tuns și a fost o experienta foarte plăcută. S-a jucat la măsuța cu LEGO și frizerița a avut foarte mare răbdare. Recomand și vom mai reveni!
Julie Jabi
Julie Jabi2 ani în urmă
Am sunat la telefon sa fac o programare,si mi-a raspuns o angajata needucata pe un ton foarte urat,ca mai avea putin si m-ar si batea prin telefon,vorbind cu mine la per tu desi eu am vorbit frumos si cu dvs.Nesimtire maxima!!!
Eduard Alexandru Scarlat
Eduard Alexandru Scarlat2 ani în urmă
Desi am auzit numai lucruri bune despre aceasta frizerie astazi cand am hotarat sa merg cu baietelul la tuns am sunat pentru programare la telefon mi sa spus ca pentru programare se plateste 20 de lei extra asa ceva nu am intalnit niciodata nicăieri si acum citind si alte recenzii ma bucur ca nu apelez la serviciile lor
Sorin Gociu
Sorin Gociu2 ani în urmă
verbul "a ciufuli" exista in limba română. "a ciufoli", nu exista! cautati pe google "ciufoli". in anii '80, când limba română era folosita corect, pe actualul bulevard Carol exista o frizerie pentru copii care se numea... "Ciufulici"! va rog, ciufoliți ce vreți dar nu ciufUliți limba română!
Dan Oproiu
Dan Oproiu2 ani în urmă
Foarte neprofesionisti. Ajungi la 10:30 nu ai programare iti spune sa astepti. Intrebi dupa 1h cand se poate sa ii ia cineva pe cei mici la tuns, ti se spune ca dupa ora 13:00, desi doi angajati stateau degeaba de aproximativ 15 min si asteptau programarile. In mod normal si cinstit ar trebui sa spuna ca pretul unui tuns este de fapt pretul cu programare cu tot.
Anysia Findis
Anysia Findis2 ani în urmă
As fi dat 5 steluțe dar strict pentru tuns. În rest atitudine superioara, lipsita de atenție către client, supra taxa pentru ca am am indraznit în pandemie sa facem programare și încasată fără a fi anunțați, nici la telefon, nici la casierie...m-am simțit umilita...fără cuvinte
Andrei Stroe
Andrei Stroe2 ani în urmă
Un piculet cam scump daaar… doamnele sunt extraordinare in comportamentul cu copiii
Locații recomandate