/Bucuresti/Coafor

Rasha

Strada Tudor Vianu 6-8, București 011635, România

Rasha
Coafor
4.8
70 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F34W+WW București, România
+40 726 364 447
rashabeauty.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–22
Marți: 10–22
Mirecuri: 10–22
Joi: 10–22
Vineri: 10–22
Sâmbătă: 10–22
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alina Toporas
Alina Toporas4 ani în urmă
Avand in vedere review-urile bune pe care le prezinta paginile salonului si proximitatea de casa, am vrut sa imi fac o programare. Insa nu am reusit... Nu raspund la niciunul din numerele de telefon listate (ma refer la cel de pe Google Maps si la cel de pe pagina lor de Facebookk). Nu raspund la mesajele de pe Facebook.
Loredana Neagu
Loredana Neagu4 ani în urmă
Recomand salon Rasha atat pentru serviciile de top,cat si pentru profesionalismul stilistilor,calitatea produselor si atmosfera relaxata si placuta din salon! Multumesc Ionela Coman pentru cele mai naturale si calitative extensii!❤
Denisa Dumitras
Denisa Dumitras4 ani în urmă
Intordeauna serviciile au fost calitative si durabile. Mai mult de atat, personalul este calificat si prietenos, iar atmosfera este de exceptie. Foarte frumos!
Preturi foarte bune!
Iza Miky
Iza Miky2 ani în urmă
Cele mai bune servicii , atmosfera de exceptie, personalul super minunat, și cele mai bune extensii pe care le am purtat vreodată!❤️❤️❤️❤️Atât drepte cât și ondulate. Nu as schimba acest salon ptr nimic in lume! Menționez ca vin aici, de vreo 5 ani, și in continuare rămân surprinsă de cât De bine sunt tratată și super mulțumită!❤️❤️❤️❤️Sunteți cei mai buni din România,poate chiar Europa!
JST Media
JST Media2 ani în urmă
Un salon cu profesioniști care te pot ajuta cu sfaturi bune și care fac minuni în materie de coafuri și vopsit cu produse profesionale
Meena Cristiana
Meena Cristiana2 ani în urmă
Salonul meu preferat de frumusețe! De doi ani folosesc doar serviciile de la Rasha Beauty, pentru make up si hair :) Știu că sunt pe mâini bune, nu doar pentru profesionalism dar și pentru consiliere, primire și stilul de lucru, înțelegerea acordată! Îi mulțumesc întregii echipe pentru că, de fiecare dată primesc atenție, grijă și servicii premium, Ionela, Nadine și Bianca, Ana, my girls rules! Recomand!
Mioara Ciobanu
Mioara Ciobanu2 ani în urmă
Întotdeauna o plăcere și un răsfăț revenirea la Rasha Salon.
Stilista Ionela Coman are talent, răbdare și se dedica realmente scopului de a face fericite și mulțumire clientele. Profesionalismul, curătenia, produsele de cea mai bună calitate si
eleganta sunt la ele acasă in acest salon. Recomand cu convingerea că așteptările îți vor fi împlinite si chiar depășite.
STEFANIA2008 Stef2011
STEFANIA2008 Stef20112 ani în urmă
Super servicii, cu grija pentru materialul clientului si tin cont de parerea ta..
Locații recomandate