/Bucuresti/Coafor

IHair - Magazin, Distributie, Salon, Academie

Strada Ajustorului nr 2, București 077042, România

IHair - Magazin, Distributie, Salon, Academie
Coafor
4.5
48 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C2VF+56 București, România
+40 31 416 7025
ihair.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–17
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Cris Anton
Cris Anton2 ani în urmă
Foarte mulțumită de tratamentul de îndreptare. Personalul a fost foarte foarte drăguț.
Cinpoca Sacontala
Cinpoca Sacontala2 ani în urmă
Merg de 2 ani la Mirela si sunt extrem de multumita. Este o persoana cu experienta care lucreaza foarte bine, atenta la detalii, cu mana usoara,sincera si cu care port o conversatie frumoasa de fiecare data. Am facut keratina si yuko si voi reveni mereu cu mare drag si incredere. Toate fetele sunt dtagute si amiabile, salonul este curat si are o ambianta placuta. Folosesc si produse Ihair si sunt excelente.Pe scurt recomand cu toata increderea
DB
DB2 ani în urmă
Este a doua oară când folosesc serviciile acestui salon și sunt foarte mulțumită. Am făcut tratamentul “ciocolata” și a ținut un an întreg (cu menținere adecvată).
Și prima și a doua oară fetele care s-au ocupat de mine au fost foarte drăguțe. Miruna și Dorina (la care am fost astăzi) au fost foarte prietenoase și simpatice. Pentru că au lucrat împreună la îndreptat, a durat mai puțin decât de obicei (ceea ce am apreciat).
Raportul preț - calitate e excelent la acest salon. Locația e mai greu accesibilă, dar nu e un impediment major.
Anca-Violeta Staniloiu
Anca-Violeta Staniloiu2 ani în urmă
Experienta foarte placuta! Am facut si tratamente cu keratina care m-au tinut spre un an de zile, intretinute
si cu produse fara sulfati! Personal foarte amabil si servicii de calitete! Multumesc!🌺
Olga Holerga
Olga Holerga2 ani în urmă
La o lună de la permanentul organic pe care mi l-am făcut cu Formula de la Ihair, părul meu arată drept și încurcat, dezordonat, uscat 😳 In fine, așa arăta și la 3 zile după procedură, în schimb după spălare parcă reînvie și tot îmi fac speranțe, el trebuind să stea ondulat (nu creț) 3 luni și nu doar pe ploaie!

Trageți voi concluziile!

Părul meu este ondulat aproximativ 4 ore după ce îl spăl, cât e ud și încă un pic până se usucă de tot și nici ăla nu e ondulat tot, pentru că personalul de la IHair - Distributie, Salon, Academie, Magazin nu a împrăștiat corespunzător soluția organică pe bigudiuri(asta din ce am simțit atunci și nici nu au folosit burețel ci au turnat direct), altfel nu îmi pot explica șuvițele drepte, oricum dânsele erau pe grabă cumva tot timpul.

Gradul de uzură al părului este ca al unui păr vopsit și singurul lucru câștigat din tot acest procedeu este volumul părului de la rădăcină, dar nu asta căutam.

Nu recomand acest salon pentru că nu sunt dedicați și tratează tratamentele și clienții superficial și nici această formulă de permanent organic nu face ce promite. 😶
Mariana Vulpe
Mariana Vulpe3 ani în urmă
In urma cu o luna, am vizitat acest salon pentru un permanent. Serviciul a fost total neprofesionist( in timpul procedurii iti pun hartie pe frunte, pe la urechi, la ceafa, dupa care iti pun o folie pe cap, cea folosita in alimentatie publica). Dupa toata aceasta procedura si deteriorarea parului, parul meu a fost ondular aproximativ 3 zile, am sunat, am trimis poze si mi s a spus sa revin, evident, am revenit mi s a aplicat aceasi procedura din nou. Dupa doua proceduri esuate, parul meu este din nou drept, dat foaaatte deteriorat din cauza acestor domnisoare care erau mai mult preocupate de colegele lor( cealalta tura) si de plecarea la munte. Din pacate, nici domnisoarele de la receptie nu au fost dornice sa rezolve aceasta situatie.
Marian Ghita
Marian Ghita3 ani în urmă
Un salon foarte bun, inclusiv servicii pt barbati. Produse profesionale pt toate tipurile. niciodata nu am asteptat sa termine serviciul dinaintea mea,foarte punctuali. Coafezele foarte experimentate, si aleg produsele speciale oricarui scalp pt intretinerea acasa. Recomand !!!!
Adelina Adela
Adelina Adela3 ani în urmă
Se merită să vă faceți un cadou și să încercați acest tratament de îndreptare în cazul în care aveți părul frumos,sanatos și vreți să scăpați de stresul îndreptării periodice a podoabei voastre, de teama că la prima ploaie reveniți la starea de “degete în priză”, sau pur și simplu îl vreți mai drept/lucios decât îl aveți deja.
Locații recomandate