/Bucuresti/Coafor

Vagabond Hair Studio

Bloc G1, Bulevardul Unirii 65, București 030829, România

Vagabond Hair Studio
Coafor
4.7
189 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4GF+FQ București, România
+40 773 713 318
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–21
Marți: 10–21
Mirecuri: 10–21
Joi: 10–21
Vineri: 10–21
Sâmbătă: 10–21
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Boxganelul
Boxganelul2 ani în urmă
misto la baietii astia mai venim
Marius Dumitrascu
Marius Dumitrascu2 ani în urmă
Calitate, atmosfera placuta, profesionalism
Gigi Lacatus
Gigi Lacatus5 ani în urmă
Înainte eram un rocker gras, cu pleata neîngrijită în vânt. Acum, datorită lor, sunt doar un gras cu o freză de invidiat. Schimbarea a fost atât de mare, încât nici mama nu m-a recunoscut, iar la supermarket, au început să mă salute oamenii, nu să mă evite, cum făceau înainte. Mulțumesc în special lui Ionuț, care a scos omul civilizat din mine.

Serios acum, chiar recomand, băieții știu ce fac și le iese bine.
Dario A
Dario A6 ani în urmă
Foarte dezamagit, s-au schimbat enorm acum, nu respecta deloc cerintele clientului, se grabesc, se cearta intre ei pt ca programeaza 3 oameni intr-o ora. Pacat erati ok.
Rusu Alex
Rusu Alex2 ani în urmă
M a tuns Sebi. M a tuns foarte bine...e baietas...am povestit cu el pe tot parcursul sedintei. M a tuns, spalat si aranjat si voia sa ma spele. Recomand. Locatia este putin dificil de gssit ca urci la etaj si usa este chiar pe dreapta fara inscriptii sau ceva ce sa tradeze faptul ca acolo e salonul. De la strada gasesti usor locatia scrie mare sus Vagabond
Mariana Sima
Mariana Sima2 ani în urmă
La această locație se află și un cabinet de ginecologie este o locație curată cu o domnișoară foarte amabilă la recepție! Doamnă doctor este un medic foarte bun și cu un suflet de aur!
Remus Stratulat
Remus Stratulat2 ani în urmă
Cei mai buni creatori. Serviciile sunt ireproșabile iar produsele sunt din gama premium. Felicitări pentru profesionalism.
Tatiana Alexandra Ioniţă
Tatiana Alexandra Ioniţă2 ani în urmă
Fetele de la receptie nu vorbesc engleza, nimeni nu purta masca, ba mai mult te trimit lângă bancomatul de lângă ei să scoți bani ca cică nu le merge aparatul... comisionul care îl percepe banca fiind 20 Lei... deasemenea prețurile sunt prea mari pentru ceea ce oferă. Băieții sunt totusi pricepuți, măcar atât.
Locații recomandate