/Bucuresti/Coafor

Şcoala de Make-Up Ramona Chiriță

Strada Academiei nr 7, București 010011, România

Şcoala de Make-Up Ramona Chiriță
Coafor
5
37 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3PX+4P București, România
+40 729 775 533
scoalamakeup.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 11–18
Marți: 11–18
Mirecuri: 11–18
Joi: 11–18
Vineri: 11–18
Sâmbătă: 11–18
Duminică: 11–18
Scrie o recenzie
Maria Voroneanu
Maria Voroneanu2 ani în urmă
Super experienta! Am cunoscut oameni cu un profesionalism desavarsit. Atmosfera de curs mereu una pozitiva. Olesea, un trainer foarte rabdator de la care am avut foarte multe de invatat.
Am terminat astazi cursul de baza si deja ma gandesc sa ma reintorc in viitorul apropiat pentru un masterclass!
THE BEST!! Cei mai buni in ceea ce fac ♥️
Bălă Andra-Nicole
Bălă Andra-Nicole2 ani în urmă
Am participat la un Masterclass online sustinut de Andra Papacu si sunt foarte, foarte multumita. Calitatea video a fost la cel mai inalt nivel, la fel si sonorizarea. Consider ca a fost cel putin la fel de bine ca si o experienta live. Informatiile au fost pretioase, doua pagini scrise de lucruri noi si foarte interesante. Ni s-a raspuns la fiecare intrebare, ni s au aratat toate produsele folosite (pe care acum sunt convinsa ca trebuie sa le cumpar de pe Magazinul de Makeup), ni s-au explicat toti pasii in cel mai mic detaliu.Rezultatele finale ale celor doua demonstatii au fost pur si simplu wow. Recomand cu caldura aceasta scoala si traierii ei. Multumim pt oportunitate!
Oana1989 B
Oana1989 B2 ani în urmă
O echipa super profesionista , tin sa va multumesc din suflet pentru sansa de a participa la masterclass . Foarte multa informatie, detalii ... si explicatii pe intelesul tuturor. Sa fiti sanatosi sa mai faceti .. va pup 😘
Lili-Geanina Alexandru
Lili-Geanina Alexandru2 ani în urmă
Am făcut cursul la școala de make up Ramona Chirita și am numai cuvinte de lauda la adresa acestei scoli!Oameni cu Multa pregătire ,o atmosfera placuta la curs,am primit multe informații pe care le am și pus in același timp in practica!Recomand din toată inima❤️❤️❤️💯💯💯🔝🔝🔝
Anca Apetri
Anca Apetri2 ani în urmă
Am avut marea plăcere să particip la un masterclass on-line, m am simțit k si cum as fi prezenta în sala, totul a fost foarte bine explicat, dacă aveam curiozități sau nelamuriri, imediat primeam răspunsuri și ne clarifica. Super recomand cu placere.
Andreea Maha
Andreea Maha2 ani în urmă
Va multumesc frumos pentru tot profesionalismul de care ati dat dovada. Ma bucur ca am avut parte de oameni minunati de la care am avut ce invata!
Recomand tuturor Scoala de make-up Ramona Chirita ❤️
Irina Ragea
Irina Ragea2 ani în urmă
Am participat la 3 masterclass - uri online ce efectiv m-au făcut sa ador această școala de make p. Profesionalism, calitate și pozitivitate. Nu am găsit nici un defect.
Laura Cordoș
Laura Cordoș2 ani în urmă
Am participat la un masterclass online si sunt extrem de multumita de tehniciile invatate!Totul s-a vazut si auzit foarte bine.Mi s-a raspuns la toate intrebariile.Recomand !Cu siguranta voi reveni si pt alte cursuri!
Locații recomandate