/Bucuresti/Coafor

Octavian Sârbu Concept

Bulevardul Libertății 1, București 040127, România

Octavian Sârbu Concept
Coafor
4.8
298 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3CQ+MQ București, România
+40 31 425 0603
octaviansarbu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 12–20
Marți: 12–20
Mirecuri: 12–20
Joi: 12–20
Vineri: 12–20
Sâmbătă: 10–18
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Eduard Ciolca
Eduard Ciolca2 ani în urmă
Personal nesimțit. Facusem o programare la Thompson pt ora 12 si la 12.30 l.au sunat colegii si el dormea.. Bataie de joc
Raluca Dragomir
Raluca Dragomir2 ani în urmă
Acorda o atentie deosebita parului si persoanei. Atent maxima la fiecare detaliu. Profesionalism desavarsit. N am mai întâlnit asa nicaieri
Stefan Lefter
Stefan Lefter2 ani în urmă
Am fost la aproape toate saloanele si frizeriile din București, doar aici se simte profesionalismul.Este imposibil sa nu pleci cu o stare de spirit minunata si cu cel mai fresh look. Ca o recomandare, din proprie experienta, Andy nu vă va dezamăgii niciodată!
Dude Denisa Simona
Dude Denisa Simona3 ani în urmă
Super prima experienta!
Personal calificat, totul se face cu migală si răbdare, clientul se poate sfatui în tihna cu stilistul si finalul, cel puțin la mine, a fost extraordinar!
Il recomand pe Emil de la salonul din Libertății! Doar la el am fost, dar sunt convinsa ca si ceilalți stiliști au recomandări la fel de bune! Toată lumea este amabila!
Ursea Roberto
Ursea Roberto4 ani în urmă
Recomand cu incredere! Un ambient placut unde se imbina armonios muzica si arhitectura ne mai intalnita in alte saloane! O echipa de profesionisti, ce se diferentiaza in mod clar de altii, prin tehnici moderne de tuns si prin placerea nemarginita cu care tund. Recomand cu caldura hairstylist-ul meu personal de 2 ani, Ionut Caldararu!
Mario - Costin Mirea
Mario - Costin Mirea2 ani în urmă
Recomand cu încredere. Aveți de-a face doar cu profesioniști. În special Andy Robert ✌
Milena Luminita Nicolae
Milena Luminita Nicolae2 ani în urmă
Super profesioniști personalul. Stilistul Emil la care am fost și mă voi duce în continuare este un om care găsește soluții la tot ce alt cineva a stricat (este vorba de vopsirea părului)
Eu sunt foarte mulțumită
Tatiana Maria Niculae
Tatiana Maria Niculae2 ani în urmă
Stiti senzația aia ca ai ajuns intr-un loc fain si toate grijile le lasi la usa de cum intrii? Ei bine asta simt eu cand ajung la salon .
Octavian este un profesionist, comunica foarte bine cu clientul si are “mâini magice”. Parul meu chiar arata wow de cate ori plec de la salon.
Recomand cu incredere ❤️!
Locații recomandate