/Neamt/Clinica de chirurgie plastica

Clinica Medicala Sf. Andrei

Piatra Neamț, România

Clinica Medicala Sf. Andrei
Clinica de chirurgie plastica
2.6
27 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
W9QV+6C Piatra Neamț, România
+40 233 233 900
clinicasfandrei.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–20
Marți: 7–20
Mirecuri: 7–20
Joi: 7–20
Vineri: 7–20
Sâmbătă: 8–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Lupu Ruxandra Liliana
Lupu Ruxandra Liliana4 ani în urmă
Pe mine m-a sunat cineva ca daca ajung la 13:30 la programare la doctor si eu zic ca da...iar aia de la receptie zice ca de fapt eu nu mai ajung ca de fapt era la 12:45.
Apoi poate mai faceti schimbari pe acolo...sincer mi se pare ca daca vin ca am o problemă poate ar trebui să mă trateze cu respect.Si cate si mai cate.Macar aveti decenta sa ma lăsați în pace.
Petru Irimia
Petru Irimia4 ani în urmă
M-am interesat la clinica pentru programarea unor sedinte de recuperare medicala (fiziotrepie) mi s-a comunicat ca programarile se fac pe data de 24.04 ora 07.00. Pe data de 24.05 am mers la clinica: pe geam era un afis prin care se anunta ca pentru recuperare pentru luna mai (sic) sunt 15 locuri; pe usa, programul de lucru arata ca activitate incepe la ora 07.30, de asemenea erau cateva persoane care blocase usa - desi era ora 07.00, din discutii am inteles ca (unele) venisera de la miezul nopti si se intocmise liste de asteptare pentru programare la recuperare medicala. pe la 07.32 se deschide usa iar asistenta ia lista , se mimeaza o normalitate schioapa, intra la recepti vreo 7-8 persoane se anunta ca s-au epuizat locurile programabile pentru luna iunie. Clinica lucreaza cu voluntari care intocmesc liste de asteptare? Cine garanteaza corectitudinea listelor? Poate garanta cineva ca personalul clinicii impreuna cu cei care intocmesc liste nu fac trafic cu locurile de programare? Asta-i seriozitatea si maniera de lucru intr-o clinica privata?
Necula Alexandru
Necula Alexandru6 ani în urmă
Ceri programare la kinetoterapie pt nou nascut..raspunde o obosita, cere trimiterea de la medicul specialist. Nu vrea de la medicul de familie, ca nu sunt fonduri, scrisoarea medicala din spital scrisa de neonatolog/pediatru nu ar fi de ajuns..specific ca platesc tratamentul dar in final sunt foarte ocupati. Obositi.
Dan Munteanu
Dan Munteanu6 ani în urmă
Programarile pentru fizioterapie sunt din seria dosarele x. La receptie nu sunt in stare sa ofere informatii, medicul de specialitate prescrie tratamente pe care baza nu le poate sustine din lipsa de personal. Macar sa informeze pacientii sa caute alte clinici.
George06122003
George061220032 ani în urmă
As vrea sa le dau mai putin de o stea dar nu pot. experienta personala. Un medic ( doctor ar fi prea mult) femeie a recomandat tatalui meu un RMN cu substanta de contrast. desi avea toate datele la dispozitie conform carora substanta de contrast era contraindicata. daca am fi fost intr-o tara civilizata ii dadeai in judecata si pe medic si pe sf.andrei de nu le mai trebuia nimic. poate va veni si la noi ziua aceea cand platesti pentru ce (nu) faci.
Mariana Radu
Mariana Radu2 ani în urmă
O experiență foarte fffffff rea! Am fost cu tatăl meu la medicul ORL HOTARANU. A început consultația urechilor, a constatat dopuri de ceara in ambele urechi, a extras dopurile după care l-am informat pe d- l doctor ca tatăl meu acuza dureri de cap si stati de ameteala zilnic si stim ca suferă de sinuzita . Nu i- a adresat nici macar o singura intrebare !!!!! De ce ati venit, ce va supăra, unde va doare.... etc. I- am spus că am un CT facut a anul trecut- ce- i drept- nici nu a catadicsit să se uite pe el: nu mai este valabil!A scris un medicament pentru amețeală pe o reteta si cam asta a fost toata consultația de 100 lei in aprox. 10 minute! RUSINE !!! Nu poti trata asa u pacient chiar dacă are vasta de 80 ani!
TEODOR BALAN
TEODOR BALAN2 ani în urmă
EVITATI! EVITATI! COMPORTAMENT EXTREM DE URAT AL PERSONALULUI DE LA RECEPTIE, MEDICI CARORA LI SE FACE RECLAMA CA VIN DE LA IASI LA CARE CONSULTATIA DUREAZA MAXIM 5 MINUTE, PLECI COMPLET NELAMURIT SI CU BANII LUATI! SUNT DOAR PE PROFIT SI LACOMIE!
Andreea Tămăşanu
Andreea Tămăşanu2 ani în urmă
Merg cu un copil de 1 an si 5 luni pentru analize, și nu i se fac complete. Aşa ceva?? Merita copilul ăla chinuit din nou pentru luare de sânge, doar pentru neatenţia unora?? Nu prea este corect.
Locații recomandate