/Neamt/Clinica de chirurgie plastica

CRISDENT CLINIC

Bulevardul Decebal Nr. 9, Piatra Neamț 610007, România

CRISDENT CLINIC
Clinica de chirurgie plastica
4.8
71 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
W9H7+HW Piatra Neamț, România
+40 233 278 686
crisdentclinic.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Laura
Laura2 ani în urmă
Doamna doctor e extraordinară,sunt clienta ei de 10ani doar ca din păcate, anul asta am făcut o lucrare cu fiul dumneaei care mi-a lăsat o pată mare pe dintele din față! M am dus si de 2 ori pentru a o corecta dar nimic!

Răspund la ceea ce mi ați spus: pata o am de când am făcut-o! Nu am scris până acum pentru că nu vroiam să scriu totuși o recenzie negativă dar credeți ma ca nu e deloc plăcut să văd această pată în fiecare zi în oglinda știind că am fost de două ori pentru a o corecta! Am o igiena dentara foarte buna și doamna doctor știe! Beau o singură cafea pe zi și fumez iqos dar nu mi imaginam că 'e normal' să se vadă atât de urât (mai ales în fața) o lucrare considerând că doamna doctor lucrează impecabil!
As fi venit evident dar locuiesc în străinătate !
Kemico Iulian
Kemico Iulian2 ani în urmă
Cel mai bun si modern cabinet! Recomand!
Toata echipa da dovada de profesionalism. Se lucreaza cu atentie, in special atentia la detalii, dupa cum se poate observa si la cazul meu. Eu in toate cele 9 sedinte m-am simtit ca acasa. Oameni foarte de treaba care te fac sa nu simti durere, emotii, panica s.a.m.d. #thebest
Multumiri speciale dl. doctor Alin Litcanu pentru rabdarea si devotamentul sau pentru cazul meu si dl. doctor Alexandru Butnaru, un om exceptional!
Andra Buzdugan
Andra Buzdugan2 ani în urmă
Cea mai faina si profi experienta stomatologica - dupa ce ani de zile am evitat orice vizita la un cabinet dentar, am gasit la Crisdent profesionalism, inovatie, rapiditate si o atmosfera prietenoasa care m-au ajutat sa imi recapt increderea si sa obtin zambetul perfect in cel mai eficient si calitativ plan de tratament, chiar si in rate! Multumesc intregii echipe, sunteti minunati cu totii, si multumiri speciale domnului doctor Alin Litcaru, pentru dedicare, super profesionalism, empatie si inovatie la cele mai inalte standarde!👏👏👏Recomand din toata inima Crisdent Clinic!
Dan Baltatescu
Dan Baltatescu2 ani în urmă
O echipă formată din adevărați profesioniști, recomand Crisdent tuturor celor care vor sa aibă zâmbetul perfect.
Alina Soloninca
Alina Soloninca2 ani în urmă
Multumesc intregului colectiv pentru tratamentul oferit mamei mele.. Nu am cuvinte sa va multumesc Ana Maria si Marius pentru rabdarea si profesionalitatea vostra.
Consiglio di cuore la clinica per tutti coloro che vogliono trovare dei veri professionisti.
Un abbraccio da Firenze
Eugenia Codreanu
Eugenia Codreanu2 ani în urmă
Sincere mulțumiri Dr. Cristina Lițcanu.
În urma unor tentative eșuate la nivel de implantologie, am decis să mă programez la clinica Crisdent, care s-a dovedit a fi decizia potrivită. Doamna doctor, prin profesionalism și devotament, a reușit o lucrare complexă punând starea pacientului pe primul loc, ca urmare, am avut parte de o recuperare ușoară.
Recomand cu încredere!
Cristina Codreanu
Cristina Codreanu2 ani în urmă
Am devenit fidelă clinicii Crisdent datorită seriozității și amabilității constante în ciuda intervalului de timp între vizite.
Astfel, rutina la acest cabinet a început cu domnul doctor Alin Lițcanu, pornid de la un simplu control stomatologic periodic, ajungând să îmi câștige încrederea totală pe partea de implantologie. Însă, în timp, am avut plăcerea să întâlnesc mai mulți doctori din echipa Crisdent, pe diferite departamente.
Mulțumiri Dr. Adrian Ionescu ( Chirurgie), Dr. Atena Aanicăi ( Chirurgie Estetică), Dr. Alexandru Butnaru ( Endodontie) și nu în ultimul rând, Dr. Alin Lițcanu pentru răbdare, seriozitate, carismă și devotament.
Sincere mulțumiri și aprecieri!
Gabriela Vodă
Gabriela Vodă2 ani în urmă
Cand intri pe usa care este deschisa oricui, gasesti aparatura profesionista, asa cum nu ne este dat sa gasim oriunde. Dincolo de aceste aparate de maxima performanta, gasim oameni binevoitori, zambitori, profesionisti si de incredere. Plecam de acolo cu zambete pe chip si cu mulțumire in suflete.
Locații recomandate