/Neamt/Clinica de chirurgie plastica

Clinica Asclepion

Strada Cuejdi Nr 6, Piatra Neamț 610024, România

Clinica Asclepion
Clinica de chirurgie plastica
3.2
44 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
W9GC+54 Piatra Neamț, România
+40 233 232 324
asclepion.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–19
Marți: 7–19
Mirecuri: 7–19
Joi: 7–19
Vineri: 7–19
Sâmbătă: 7–12
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Coruga Elena1 an în urmă
Nu recomand.Doamnele de la recepție,zici ca sunt directoare.Habar nu au sa interacționeze cu pacientul..Atitudinea lasa mult de dorit.Nu mai merg niciodată acolo.
Ana Aioanei
Ana Aioanei2 ani în urmă
Nu recomand pentru generația tânără! Am fost să îmi fac medicina muncii și certificatul epidemiologic vara trecută și cum m-au văzut mai tânără, s-au comportat cu mine ca cu ultimul om. De parcă m-am născut doctor și trebuia să știu tot ce îmi trebuie și unde trebuie sa merg.
PIKACHU GAMING
PIKACHU GAMING2 ani în urmă
Neurologul Radu pune diagnosticul după ureche, fără topografie sau RMN , confundă simptomele unei tumori cerebrale cu anevrismul, si da tratament fără să aibă confirmat diagnosticul! Nu am energia necesară să îl dau in judecata pentru mallpraxis!😡😡😡😡😡
Ionuț Bih
Ionuț Bih2 ani în urmă
La chirurgie nu recomand, cu programare la ora 10:30, am întrat în cabinet în jurul orei 11:30. Pe lângă faptul ca medicul de familie îmi recomandase o curățare de rana infectata care la final trebuia cusuta, doctorul în cauza mi-a pus un pansament cu betadina și a zis sa ma duc la urgențe pentru un VTA; pansamentul m-a costat 360 lei, unde mai scria și anestezie plus alte chestii inutile, doar sa fie nota mai mare. Evitați chirurgia de la aceasta clinică.
Lus Plus
Lus Plus2 ani în urmă
Jalnici. Am fost astăzi la medicina muncii pentru eliberarea unei adeverințe medicale în vederea înscrierii la un concurs. Doamna doctor, trecuta de 70 de ani, m a luat la rost ca am venit la o ora nepotrivită. Păi de ce m au lăsat cei de la recepție sa urc, plătesc, dacă ora era nepotrivită? Apoi mi a spus ca nu eliberează asa ceva. Deci am fost și cu banii luați și nerezolvata.
Gabriel solomon
Gabriel solomon2 ani în urmă
Multumesc echipei Asclepion pentru profesionalism si promptitudine.
Personal mi-am rezolvat recent 2 probleme la gastroenterologie si dermatologie si ambele experiente au fost peste asteptari.
Recomand cu incredere clinica Asclepion.
Petrea Mihnea
Petrea Mihnea2 ani în urmă
Am fost la aceasta clinica pentru un control, vai mama mea, in viata asta nu mai merg la ei, doctorii pun diagnostice si dau tratamente dupa ureche, te omoara cu zile.
Magdalena Varvara
Magdalena Varvara2 ani în urmă
Nu recomand... Am fost cu un copil de 4 luni la o ecografie la doamna doctor Buruiana, acest cadru medical mia lăsat un gust amar. Pur și simplu a bruscat copilul pt ai face o ecografie,din acest motiv a început bebe a plânge iar dumneaei ma poftit pe hol sa o liniștesc pretinzând ca mai are și alți pacienți, dupa care am reintrat în cabinet doamna sa comportat la fel de violent, copilul începând din nou a plânge. După toate acestea dumneaei ma poftit din nou afara cu copilul aproape dazbarcat zicând ca dansa a avut bunăvoință sa o consulte dar copilul e de vina.. Ce vina poate avea un bebe de doar 4 luni? Iar ca drept dovada după ce am ieșit cu copilul dansa a și plecat de la cabinet grăbindu-se atât de tare incat ziceai ca are de pe undeva.
Samuraijack2004
Samuraijack20042 ani în urmă
Aceasta clinica nici măcar o stea nu merita.Pacat că nu există această opțiune.Isi fac publicitate că au aparatura și fac testări Covid in 3-4 zile când de fapt realitatea e alta.Punctul de recoltare e Dasimed,unde asistentele vin și ele când vor și pot( deci nu se respecta programările),de la Piatra sângele pleacă criogenat la Iași iar de la Iași ajunge in Timișoara.Rezultatele,trageți și voi concluziile când vin.Multi nervi,telefoane,insistente pt o analiză simpla(de fapt o formalitate pt un om fără Covid caruia ii trebuia hartia pt a se putea interna și opera urgent). Este prima și ultima dată când apelez la aceasta clinica.Proasta organizare și lipsa de profesionalism.
Locații recomandate