/Neamt/Clinica de chirurgie plastica

Antares Clinic

Bulevardul Republicii 25, Piatra Neamț 610005, România

Antares Clinic
Clinica de chirurgie plastica
3.5
98 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
W9H7+93 Piatra Neamț, România
+40 233 933
antares-clinic.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–19
Marți: 7–19
Mirecuri: 7–19
Joi: 7–19
Vineri: 7–19
Sâmbătă: 7–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Gigel gogu
Gigel gogu2 ani în urmă
La Targu -Neamt aveti un angajat ,un domn inalt cu parul alb care inca traieste si se comporta ca si in epoca comunismului:comportament inadecvat in relatii publice,needucat si care nu stie sa isi indeplineasca atributiile.
Farà cuvinte,in anul 2022,ma intreb sunt o multime de tineri bine pregatiti si inca ne mai intampina "carcase comuniste"?
ESL OpTIXy (OpTIXy)
ESL OpTIXy (OpTIXy)2 ani în urmă
Pe data de 23 August 2021 am avut parte de o experienta nesatisfacatoare vizitand aceasta clinica privata. Atat eu cat si doamna mea am avut o programare la ora 07:00 pentru a face un test LFT antigen rapid in scopul unei calatorii internationale. Desi ne-am prezentat de la ora 07:04, am astepta pe scarile incintei timp de 20minute, iar la intrebarea comfortabila "a unei ordine de programare" am primit ca raspuns: "toata lumea venita trebuie sa stea la rand, cu sau fara programare". Hilar este ca in spatele receptie scrie ca urmatoarele grupuri au prioritate: Programari, Cadre Medicale, Gravide si Urgente. Atat eu cat si doamna ne incadram la primele 3 grupe, eu ca medic cardiolog si ea ca si asistent medical. In timpul asteptarii am observat cu stupoare (si inregistrat video) cum domnisoara receptionista ce era si cadru medical, probabil asistent generalist, tasta la pc, lua probe nasofaringiene si lucra toate foile cu acceasi pereche de manusi. Domnisoare se proteja pe dansa de noi, nu pacientii de o raspandire in comunitate. Nu ne-a venit a crede ca nu respectau nici o norma de igiena, asistenta plimbandu-si manusile albastre de pe fata unei persoana la alta, samd. Pe inregistrarea video se observa cum prelevarile se fac cu usa deschisa, cu un card de oameni insiruiti la rand ce se uita in narile tale. Cand ne-a ajuns randul prelevarii, i-am explicat sumbru si incet, pe un ton cald, greseala observata (partea despre manusi). I-am spus domnitei ca ea creeaza un posibil camp de inmultire nelimitata, a oricarei extensie de virus sau bacterie, prim simpla atingere a mediului inconjurator. Am rugat-o sa isi schimbe manusile altfel am dori sa ne recoltam singuri monstra in fata ei. Desi am fost clar simpatici, atat si eu cat si partenera, si am folosit si un ton cald, domnita s-a prezentat ofuscata; iar pe un ton rastit imi raspunde: "Dar cine esti tu? Lasa ca am lucrat si eu in spital. Sunteti paranoia domnilor ce virusi aici!". Ulterior si-a schimbat manusile pentru toti urmatorii clienti...observabil enervata 🙄. Am trimis spre DSP si la PRoTV Iasi imaginile inregistrare plus o scrisoare de recomandare in urma vizitei, in lipsa unui manager clinic in cladire. Clar de evitat si probabil ne vedem in presa 👀.
Mara Lupoi
Mara Lupoi2 ani în urmă
Personalul de la recepție este suprasolicitat,nu au cum să facă față apelurilor telefonice și pacienților .Și noi trebuie să le înțelegem !Domnului doctor neurolog Radu țin să-i mulțumesc și să-l felicit pt omenie și profesionalism!Mult respect!
POI Costin
POI Costin2 ani în urmă
Am sunat pentru câteva informații întrucât formulat de contact online nu exista iar domnișoara de la recepție mai ca nu m a făcut proasta în fata pt ceva ce nu aveam cum sa știu ca doar de aceea am și sunat!! Grăbită, dezinteresata și enervata de conversație asa ca nici nu am făcut vreo programare. Patronul ar trebui sa i a atitudine dacă ii mai trebuie afacerea, căci oamenii nu sunt prosti și pot merge și în alta parte!!
Ciobanu vali
Ciobanu vali2 ani în urmă
Foarte dezamagit de o parte din personalul de la receptie. Cu toate ca ai programare la o anumita ora de fiecare data cand am mers a fost decalaj pana la o ora, poate chiar si mai mult. Plus ca nu au optiunea de a-ti face un set de analize complet. Te programeaza pe parcursul a 300 de ani daca s-ar putea. Adica, sa faci o mie de drumuri. Tipic romanesc: nu cumva sa rezolvi ceva cu rapiditate.
Liana trif
Liana trif3 ani în urmă
Domnule Cosma, angajati la receptie , persoane competente si care sa raspunda pentru nervii si timpul pierdut, plus bani. Lipsite de responsabilitate si empatie. Nimeni nu apeleaza la serviciile medicale pentru ca nu mai poate de bine. Cred ca nu intereseaza pe nimeni daca domnisoarele au un machiaj profesional sau unghiile de nici macar nu pot sa scrie o programare. Bataie de joc pentru suferinta si banii persoanelor ce apeleaza la serviciile medicale la aceasta clinica. RUSINE!
Smaranda Balut
Smaranda Balut2 ani în urmă
Nu mergeți la neurologul Radu Ctin!!!
Mi s-a recomandat un RMN, pornind de la suspiciunea de nevralgie de trigemeni. Am fost la dr Radu Ctin pt interpretarea rezultatului. Ce să vă spun?...Probabil nu știe cum să citească efectiv un CD. Nu asta ar fi problema. Pot înțelege că într-una din cele mai cunoscute și scumpe clinici private ale orașului activează un medic depășit de tehnologia actuală. Pot să înțeleg că are opinii total diferite față de colegii săi de la Radiologie. Pot să înțeleg sarcasmul și lipsa de respect cu care-și tratează pacienții. Pot să înțeleg că am așteptat o oră pentru o părere nulă. Sau că am plătit o căruță de bani să-mi râdă un om plin de sine în față. Dar chiar nu înțeleg cum de cei care administrează această clinică nu iau absolut nicio măsură. Pentru că se pare că nu sunt singura cu asemenea opinii. Bătaie de joc. Să vă fie rușine.
Ela Stefanescu
Ela Stefanescu2 ani în urmă
Mama mea a avut o experienta dezamagitoare la aceasta clinica. A venit cu trimitere pentru o serie de analize in vederea unei interventii chirurgicale si din 12 analize, dupa o saptamana a constatat ca 4 lipseau, erau pur si simplu omise din neatentia pesonalului. Dezorganizare totala pe banii pacientilor. Trebuie acum sa mearga in alta parte si sa refaca analizele.
Locații recomandate