/Neamt/Clinica de chirurgie plastica

Central Clinic Piatra Neamț

Str. Ștefan cel Mare 15, Piatra Neamț, România

Central Clinic Piatra Neamț
Clinica de chirurgie plastica
2.5
44 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
W9M8+RV Piatra Neamț, România
+40 233 626 262
centralclinic.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–16
Vineri: 8–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Maria Pricope
Maria Pricope2 ani în urmă
Nu stiu cum aceasta clinica inca mai exista/ face bani! Dau dublu numai sa nu dau banii unei firme care trateaza clientii (cei care aduc banutii) in halul asta! Clientii sunt tratati cu o atitudine superioara si foarte nociva.
Receptionista trebuie sa mearga la un curs sa invete cum sa se poarte in societate deoarece aceasta cu siguranta nu a invatat asta acasa!
Unii angajati de prin Romania isi asuma jobul ca si cum ar fi totata afacera a lor si te trateaza parca ti-ar da ceva de la ei, si pe banii tai!
Haț cu tine inapoi la coteț receptionista ingamfata ca in societatea anului 2021 nu apartii!
Samara Pricope
Samara Pricope2 ani în urmă
Doar in România poți găsi femeile da ghișeu cu un tupeu ordinar. Oriunde am fost in lumea asta, așa tupeu ca in România greu de găsit!
Răbdare zero!
Tupeu maxim!
Urla la tine ca nu are rest de dat!
Dacă sunteți frustrate căutați-vă alt loc de munca și lăsați persoanele care au nevoie și sunt capabilă sa se prefacă măcar ca zâmbesc.
Nu recomand și eu piciorul aici nu îl mai pun.
(Vorbesc de femeia cu parul negru, nu ce cealaltă femeie cu parul bob castaniu care e super drăguța)
Cristina Stejaru
Cristina Stejaru2 ani în urmă
Nu recomand pt fisa medicala scoala auto. Se face programare doar pt testul psihologic aparent, dar trebuie sa mergi si la neurologie si la medicina interna. Asta inseamna sa stai la doua randuri de cozi. Timpul de asteptare exagerat de mare din cauza ca nu se fac programari. Timp de asteptare : peste 2 ore pentru fisa medicala. Acestea se pot rezolva in maxim 30 minute daca s ar face programari.
Andreea Stefania Munteanu
Andreea Stefania Munteanu2 ani în urmă
Am sunat pentru o programare și nu m-am exprimat corect medical, nu am studii în domeniu deci limbajul meu nu a fost pe placul doamnei de la telefon. M-a luat peste picior ca nu știu sa ma exprim și dumneaei nu a înțeles ce vreau. I-am spus ce simptome am și ca un medic ma îndreptat spre clinica lor, apoi a început să îmi țină lecții despre termeni medicali. Clar NU așa ceva nu se face, nu vorbești așa cu un client, mai ales când ești reprezentantul unei clinici private și oamenii care vin acolo îți plătesc practic salariul.
Brenda Elena
Brenda Elena2 ani în urmă
O clinica aiurea, după ce ca plătesc un preț pt fisa medicala, ma mai trimite și în policlinica unde trebuie sa plătesc alți bani la doctor pt ca ei nu au acel doctor în clinica..pai la ce mai faci fisa medicala?
Campean Antonia
Campean Antonia2 ani în urmă
Bruneta de la ghișeu are un tupeu incredibil pe ea, o scârbă de toată jena. Nu stiam ce trebuie scris pe niște foi și pentru că ne-am enervat că mai avea puțin și " vomita " pe restul oamenilor de rand, i-am spus că nu știm ce trebuie scris în toate paragrafele si tot ea nesimțită cu tonul ridicat. Ne-a dat afară pur și simplu că i-am zis că e degeaba acolo! Dați-o afară!!!!
Raluca Stavro
Raluca Stavro2 ani în urmă
Imi pare rau sa vad review-urile negative, dar eu una am gasit la Central Clinic din Piatra Neamt personal bine pregatit si profesionalism. Doamnele de la receptie au fost foarte amabile. Voi reveni cu prima ocazie la aceasta clinica !
George V. Acsinte
George V. Acsinte2 ani în urmă
am făcut o colonoscopie, prețul e destul de mare, însă anestezistul, asistentele și medicul chirurg sau comportat foarte bine și și-au făcut treaba foarte bine. am văzut review-uri foarte proaste, nu stiu cum e cu celălalt personal din clinică însă legat de asta, totul a fost ok.
Locații recomandate