/Bucuresti/Clinica de chirurgie plastica

Chirurgie plastica – Dr. Cristina Berbecar-Zeca

Strada Ghiță Pădureanu nr 5, București 020888, România

Chirurgie plastica – Dr. Cristina Berbecar-Zeca
Clinica de chirurgie plastica
5
58 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F483+G6 București, România
+40 723 356 028
drberbecarzeca.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: Închis
Marți: 14–19
Mirecuri: 8–19
Joi: 8–19
Vineri: 8–19
Sâmbătă: 10–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Popescu Diana Andreea
Popescu Diana Andreea2 ani în urmă
O experienta excelenta! Recomand cu încredere!
Multumesc dnei Dr Cristina Berbecar Zeca si întregului personal al Clinicii Zetta, pentru ca au reusit sa ma faca sa ma bucur de rezultate minunate si sa ma simt in siguranta. 😊
Daniela Rogoz
Daniela Rogoz2 ani în urmă
Recomand cu încredere! Dna doctor Cristina Berbecar Zeca este o persoana foarte calma, atenta și mi-a câștigat încrederea din prima clipa!!
Am avut parte de o experiența placuta și un rezultat pe măsura. O sa revin cu drag!
Luminita Voinescu
Luminita Voinescu2 ani în urmă
Recomand cu incredere serviciile medicale de estetica ale d-nei doctor Berbecar - Zeca Cristina. Interventia chirurgicala de blefaroplastie inferioara si superioara a decurs conform asteptarilor, recuperarea a fost rapida si fara dureri, iar rezultatul e incredibil - au disparut cel putin 10 ani de pe chipul meu. Talentul si profesionalismul d-nei Berbecar - Zeca m-au convins sa revin periodic pentru diverse proceduri non-chirurgicale de revitalizare a tenului si de estompare a ridurilor.
Georgiana Elena
Georgiana Elena2 ani în urmă
Pot spune ca sunt foarte incantat de dna doctor, prin intervenția facuta ma ajutat sa numai fiu complexata, este o doamna foarte de treaba ,respectuasa și cu experienta. Mulțumesc mult, dna doctor Cristina Berbecar Zeca!
Monica Dan
Monica Dan2 ani în urmă
Încă dela prima întâlnire cu Doamna Doctor Cristina Zeca am avut sentimentul ca am ajuns la un profesionist cu adevărat! Doamna Doctor a oferit cu elegantă și caldura, dar și cu claritate toate informațiile de care am avut nevoie, creandu-mi astfel o stare de siguranța si deplina încredere.
Actul medical a fost executat desăvârșit, iar recuperarea ușoară. Am facut cea mai buna alegere și fac aceasta recomandare din toată inima!
Virginia S
Virginia S2 ani în urmă
Am efectuat diferite interventii, Botox la nivelul fetei si microneedling pe decolteu. Dna dr mi-a explicat toti pasii inainte de interventie, m-a ascultat si à adaptat procédura in functie de rezultatele pe care eu le doream. Dupa procedura, dna dr a sugerat o a doua intalnire pentru a evalua rezultatele si re-interveni, daca e nevoie. Nu locuiesc in tara iar dosarul si intrebarile mele au fost luate in grija via email. In afara de procesul in sine care s-a desfasurat f armonios, rezultatele sunt excellente intr-adevar. Dna dr mi-a spus exact ce se va intampla, pas cu pas si care sunt riscurile associate. Sunt o pacienta dificila, exigenta, o recomand pe dna dr Berbecar cu multa incredere.
Miha Enciu
Miha Enciu2 ani în urmă
Recomand cu mare drag! D-nei dr. îi mulțumesc pentru profesionalismul și atenția de care a dat dovadă, am comunicat excelent încă de la prima consultație iar intervenția făcută a fost o experientă neașteptat de plăcută, fără dureri și cu rezultat peste așteptări.
Brescan Laura
Brescan Laura2 ani în urmă
O recomand cu încredere. Este o persoana minunată iti explică tot ceea nu înțelegi. The Best Doctor!. Va mulțumesc pentru tot!🤗😘
Locații recomandate